La Carrera Solidària Rafa Nadal Club Urban Race by Mallorca Sotheby’s ajudarà als damnificats pel volcà de la Palma

El pròxim dia 27 de març tindrà lloc a Manacor la V edició de la “Urban Race Mallorca by Sotheby´s”, una carrera solidària organitzada pel Rafa Nadal Club els beneficis del qual aniran destinats enguany al Cabildo de la Palma i que tindrà com a objectiu d’ajudar a tots els damnificats pel volcà que durant vuitanta-cinc dies va ocasionar greus pèrdues als seus habitants. La carrera, que inicialment estava prevista per al 26 de desembre, va haver d’ajornar-se per culpa d’un repunt de la pandèmia.

El recorregut de la carrera benèfica transcorrerà pel centre de Manacor i es podrà realitzar en dues modalitats: 6 km i 11 km. Els més petits també podran participar en la carrera infantil Urban Race Kids, que tindrà diferents recorreguts adaptats a cadascuna de les edats. Tant la sortida i la meta tindrà lloc en les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar. A més, els 500 primers inscrits comptaran amb una samarreta commemorativa de l’esdeveniment. Animem a tots els participants a portar-la posada el dia de la carrera.

Els participants de la carrera popular podran apuntar-se a través de la pàgina web habilitada en Elitechip o el mateix dia de la carrera a l’esplanada de la Rafa Nadal Academy by Movistar. Tant en el moment de la inscripció com en el mateix dia de la carrera es podran dur a terme donacions addicionals.

Domingo Rosselló, responsable de la preparació física del Rafa Nadal Club ha incidit en la importància d’aquest esdeveniment. “Ens fa molta il·lusió tornar a celebrar aquesta carrera que tan bon acolliment ha tingut en els últims anys. Teníem el compromís adquirit amb el Cabildo de la Palma per a ajudar-los a recaptar fons i seguim compromesos amb aquesta causa, ja que hi ha moltes famílies que necessiten ajuda, i és important que no caigui en l’oblit. És increïble el suport de tots els col·laboradors que han volgut sumar-se a la causa, estem molt agraïts pel seu suport i per la seva comprensió davant circumstàncies tan complexes com el eplazamiento de desembre. També estem treballant en projectes per a ajudar a Ucraïna, que esperem comunicar aviat”.

El patrocinador de la Urban Race és Mallorca Sotheby’s International Realty, però també han volgut sumar-se de manera desinteressada Movistar, Santander, Kia, Quiron, Cantàbria Labs, Ravanetto, Fan Mallorca, RCD Mallorca, Leo, La meva petita Fàbrica, Coca-Cola, Fruites Febrer, Rotuls, Ajuntament de Manacor, Manacor Comarcal, Sport Shop, MET Productions, Forn Ca Na Papa. GRÀCIES A TOTS!

Deja una respuesta