Alineacions:

Inter Manacor: Sebastià Ginard, Josep García, Pere M Morla, Miquel A Mayol, Joan Pascual, Pere J Martorell, Miguel A Álvarez, Pere Santandreu, Jaume Martí, Bartolome Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Marc Sánchez per Jaume Martí (min.37), Manuel León per Sebastià Ginard (min.61), Andrés Salines per Joan Pascual (min.61) i Edgar Diaz per Pere Santandreu (min.61)

Esporles: Joshva Besam, Cosme Mayol, Francesc Crespi, Francisco Hidaldo, Mateu Mayol, Joan Llompart, Lorenzo Arbos, Marc Tomas, Jaume Ferrer, Pau Nadal i Carlos Arrondo.

Substitucions: Camilo Andrés per Francesc Crespi (min.82) i Francesc (21′) per (min.)

Gols: 1-0 Pere Santandreu (min 5), 2-0 Jaume Martí (min 8), 3-0 Pere Santandreu (min 44), 4-0 Pere J Martorell (min 47), 5-0 Pere M Morla (min 59), 5-1 Marc Tomas (min 72) i 6-1 Marc Sánchez (min 77)

Àrbitre: Alejandro Murillo Yustos. assistit per Adam Medina Simonet i Víctor Jiménez Yustos.

Targetes: Carlos González (groga, min 60) per a l’Inter Manacor. Francesc Crespi (groga, min 21), Carlos Arrondo (groga, min 79) i Joshva Besam (groga, min 87) per a l’Esporles

Un partit còmode el jugat aquest dissabte dia 5 de març al municipal de Na Capellera. Un Inter dominant tot el temps de partit i que ha donat per molts de gols .

El primer gol el va fer al minut 5 Pedro Santandreu en una gran jugada. El segon un penalt llançat per en Jaume Martí, també el minut 8. El tercer una altra vegada en Pedro santandreu, després el Pere j. Martorell en Pere Morlà i en Marc Sánchez el darrer el minut 77.
Destacar que en Jaume Martí es va fer mal al turmell i va haver de sortir, ja a la primera part.
Esperem es recuperi aviat.
Pel demés podríem destacar la constància i la lluita d’un Esporles que no va tirar la tovallola en cap moment i es va guanyar el respecte de tots, jugadors i públics. Un exemple d’esportivitat que quan el minut 72 en Marc Thomas  va fer un bon gol  i tot el públic en general, el va aplaudir.

Deja una respuesta