Alineacions:

Manacor: Aaron A Gómez, Alejandro Bonilla, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Sebastia Sastre, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Daniel Codina, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual Cuenca.

Substitucions: Joan Roig per (min.57), Joan Mari per Nicolás Rubio (min.57), Bartolomé Sancho per Gabriel Gili (min.83), Miquel Ginard per Xavier Bauza (min.83) i Rafel Magro per Sebastia Sastre (min.89)

Constància: Bartolomé A Pocovi Rosselló, Mateo Garcias, Miguel Buades, Nicolás Baleani, José A Gálvez, Juan A Suasi, Jaume Estrany, Gregorio Julián, Cessar Ruiz, Saul Diaz i Iván Zamorano.

Substitucions: Cristhian Javier per Jaume Estrany (min.75), Sergio Campoy per Mateo Garcias (min.75) i Tomas Sanchez per Saul Diaz (min.77)

Gols: 0-1 José A Gálvez (min 20), 1-1 Nicolás Rubio (min 26), 2-1 Alejandro Bonilla (min 31) i 3-1 Joan Roig (min 76)

Àrbitre: Damián Sebastián Ferretjans Arrom. assistit per Carlos Aguilar Illas i Miguel Domato Pedreira.

Targetes: Rodrigo Pascual (groga, min 24), Bartolomé Sancho (groga, min 64), Sebastia Sastre (groga, min 69) i Miquel Ginard (groga, min 84) per al Manacor. Jaume Estrany (groga, min 71) i Miguel Buades (vermella, min 81) per al Constància.

 

El CD Manacor suma una nova victòria aquesta vegada en Na Capellera, davant un bon rival el Constància i suma els tres punts en joc, amb un bon arbitratge de Damián Sebastián Ferretjans Arrom ben assistit per Carlos Aguilar Illas i Miguel Domato Pedreira.

Derbi  entre el CD Manacor de Jaime Mut i el Constància de Llaneras, que no va defraudar en absolut i va ser un espectacle futbolístic per part de tots dos equips, amb una primera part molt intensa i jugada a un fort ritme, el primer a colpejar va ser el Constància per mediació de Gálvez 0-1 i els fantasmes del passat que tornaven a Na Capellera, perquè el Constància en els últims derbis disputats els havia saldat amb  victòries, però aquest Manacor és molt Manacor, els seus jugadors van posar tot el que cal posar per a donar-li la volta al marcador, primer amb el gol de Rodri 1-1 que va posar les taules en el marcador, Bonilla li donava la volta al partit i al marcador amb el 2-1, tot això pas en tot just 10 minuts els que anaven del minut 20 al 31, el Constància va fregar la igualada al caient del descans, però la seva rematada va sortir fora, el que s’ha dit primera part per a emmarcar per part dels dos equips, perquè els dos van ratllar a gran altura amb futbol de molts quirats en les seves botes.

La segona part el Constància va acusar  més el cansament dels primers 45 minuts, amb un Manacor que va fer gala d’una gran fortalesa física, arrodonint el marcador i tancant el partit amb el 3-1 de Joan Roig,amb una bona assistencia d’en Biel Gili.

En definitivas’en duu els tres punts el Manacor, on es fa difícil destacar algun jugador perquè tots van estar a un gran nivell, tant els que van sortir d’inici, com els que van sortir després i els que no van gaudir de minuts de joc, perquè no van parar d’animar als seus companys i van demostrar que a més de ser un equip azo, són una gran família i així sempre és més fàcil que els resultats arribin, el Constància per la seva part va ser un digne rival dels millors que han passat per Na Capellera, però que al final es van veure superats per un gran Manacor.

Deja una respuesta