El ConectaBalear s’emporta els tres punts davant un Eivissa que no ha acabat de trobar el seu joc amb un Méndez endollat amb 12 punts. Forts en atac i bloqueig, el quadre de Molada ha posat en problemes la defensa eivissenca arribant a aconseguir una distància màxima de 9 punts. D’aquesta manera, l’equip manacorí es posiciona cinquè en la taula de classificació. Destacar les actuacions de Barsemian amb 11 punts i Filter (9).

Primer set que s’inicia a favor del Manacor 4-0. Un Méndez endollat manté el lleuger avantatge 6-4. Els locals tiren de servei directe 10-6. Forts en bloqueig el ConectaBalear es distancia de 5 punts 14-9. Errors no forçats en els locals permet a Eivissa reduir diferències 14-12 que es manté 18-16. La bona recepció manacorina 21-18 fa que el tècnic eivissenc sol·liciti temps mort. Es recupera la diferència de 5 punts 23-18 obligant el tècnic Rocha a gastar el segon temps. Amb una distància màxima de 6 punts Manacor s’emporta el set 25-19.

Segon set igualat 3-3. Encertats en bloqueig 8-5 el Manacor s’enlaira 10-7 davant un Eivissa descol·locat en recepció 13-10. Augmenta la diferència a 5 punts 16-11 i el tècnic visitant sol·licita temps mort. El bon tàndem Méndez i Ramírez 18-12 no permeten a l’Eivissa avançar 20-14 amb una distància de 6 punts. Errors en l’equip local 20-16 fan que el tècnic Molada sol·liciti temps mort. La bona actuació de Llopart 22-17 obliga el tècnic Rocha a gastar el segon temps. Un Eivissa més precís en bloqueig dificulta als locals tancar el set 24-22 i el tècnic manacorí sol·licita el segon temps mort, que resulta ser efectiu 25-22.

Tercer set a favor del Manacor 3-0 dificultant la defensa eivissenca. Els locals s’enlairen forts en bloqueig 7-2 i el tècnic visitant sol·licita temps mort. S’adquireix la màxima distància de 8 punts 10-2 i davant un Manacor endollat 11-2 el tècnic Rocha gasta el segon temps. El bon tàndem Llopart i Chourio 13-4 augmenten a 9 la diferència. Errors en la recepció local permeten a Eivissa retallar posicions 13-8 i el tècnic Molada sol·licita temps mort. El Manacor torna a endollar-se 16-10 forts en bloqueig 20-14. Eivissa no acaba de trobar el seu joc 23-18 i Llopart tanca el set 25-20.

Els recordem que dissabte que ve 5 de març el ConectaBalear visitarà la seu d’Unicaja Costa d’Almeria. La trobada tindrà lloc a les 19.30 hores.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – UD EIVISSA USHUAÏA VOLLEY: 3-0

PARCIALS: 1-0 (25-19), 2-0 (25-22), 3-0 (25-20)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Filter C., Barsemian R., Ramírez S., Méndez V., Dona Cruz V., Piris T (L). També van jugar: Llopart A., Chourio A., Gallec M., Cabrer J.F.

UD EIVISSA USHUAÏA VOLLEY: En Nakhai M., Cuminetti L, Campos M., Elasri T., Gosat J (L)., Sánchez J., Rodríguez A. També van jugar: Borges A., Retuerto D., Hurtado I

Deja una respuesta