La Guàrdia Civil va arrestar, aquest martes, a dos homes que presumptament es disposaven a vendre drogues entre els assistents a una macrofesta il·legal que es va celebrar en una finca del terme municipal de Felanitx.
Es varen confiscar diferents quantitats de cristall i cocaïna i 24 pastilles de color rosa que podrien ser èxtasi. Les intervencions es vàren dur a terme durant un control de vehicles que la Guàrdia Civil va realitzar en l’entrada a una finca on s’estava celebrant una macrofesta il·legal, a Felanitx.
Els agents van donar l’alt a un vehicle i en parlar amb el conductor es varen adonar que estava molt nerviós i li varen  realitzar un registre del seu cotxe. Durant la inspecció varen descobrir que portava diferents dosis de droga disposades per a la venta. Poc després , vàren interceptar també a una altra persona en un altre cotxe, i d’igual manera vàren trobar a l’interior diverses drogues ja disposades en bossetes per a la venta. Els dos sospitosos, espanyols han passat a disposició judicial.

Deja una respuesta