Un Almeria intractable deixa al ConectaBalear en una meritòria semifinal del KO
El ConectaBalear s’acomiada de la Copa del Rei davant un Almeria que ha dominat des de l’inici de la trobada 0-3. El seu bloqueig indestructible ha dificultat la recepció manacorina tancant el segon set amb una distància màxima de 14 punts. El quadre de Molada no ha defallit, però no ha pogut frenar l’atac del seu rival. Destacar les actuacions de BarsemianFilter i Vanole, els tres amb 8 punts.

Primer set a favor d’Almeria 2-6 que obliga el tècnic manacorí a sol·licitar temps mort. Forts en bloqueig 5-11 Almeria s’enlaira que es manté 8-14. S’augmenta la distància a 8 punts amb el bon atac d’Almeria 10-18 i Molada gasta el segon temps mort. La bona recepció del Manacor no és suficient 11-23 per a frenar el parcial de vuit punts de l’Almeria. L’equip manacorí tira de servei directe 14-24. L’Almeria s’emporta el set amb la màxima distància fins al moment de 10 punts 15-25.

Segon set que s’inicia en la mateixa direcció que l’anterior 1-5 i Molada sol·licita temps mort. El fort bloqueig d’Almeria trenca la defensa del Manacor 5-9. Errors en l’equip manacorí 7-13 obliguen el seu tècnic a gastar el segon temps. L’Almeria tira de servei directe 8-18. Manté el seu bloqueig indestructible 10-20 dificultant la recepció manacorina 11-23 i aconsegueix el set 11-25 amb una diferència inflada de 14 punts.

Tercer set més ajustat 3-4. Accions no encertades al Manacor permeten al grup d’Almeria enlairar-se 5-8. La bona actuació de Barsemian igualen el marcador 10-10. Una defensa més ordenada de l’equip manacorí 12-11 fan que el tècnic d’Almeria sol·liciti temps mort. L’Almeria es mostra més desordenat 15-15 però s’avança a causa d’errors al Manacor 18-20. Tirant de bloqueig Almería vol tancar el set 19-22 i Molada demana temps mort. Finalment, Almeria es fa amb el set 20-25.

Els recordem dimecres que ve 2 de març el ConectaBalear rebrà a casa al UD Eivissa Ushuaïa Volley a les 20.00 hores.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – UNICAJA COSTA D’ALMERIA: 0-3

PARCIALS: 0-1 (15-25), 0-2 (11-25), 0-3 (20-25)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Filter C., Barsemian R., Ramírez S., Méndez V., Dona Cruz V., Piris T (L). També van jugar: Chourio A., Gallec M., Cabrer J.F., Llopart A.

UNICAJA COSTA D’ALMERIA: Frones M.A., Jiménez J.E., Jovanovic I., Kukartsev P., González J.M., Fernández F.J. (L). També van jugar: López D., García R., Palharini.

COL·LEGIATS: David Fernández Fuertes i Fernando J. Cerrato

Deja una respuesta