Rafa Nadal acaba amb Norrie i repeteix corona a Acapulco.
El manacorí, invicte aquesta temporada, allarga la seqüència de victòries a 15 en el títol 91 com a professional.

Rafael Nadal ha tornat a guanyar aquesta temporada on no coneix la derrota. A la reeixida gira pels antípodes, de la qual va tornar amb els títols del Open 250 de Melbourne i l’Obert d’Austràlia, li ha unit el torneig 500 d’Acapulco.

El millor tenista de la present temporada, amb punts suficients (2.750) per a assegurar la seva presència en la Copa Masters de Torí (13 al 20 de novembre), ha donat bon compte de Cameron Norrie per 6-4 i 6-4.

Nadal és fidel a les rutines que li funcionen. Per això va tornar a escalfar amb el seu amic David Ferrer, al qual ha igualat en el rànquing de més títols en el torneig amb quatre.

Norrie sabia dels costums de l’espanyol i per això va triar treure en guanyar el sorteig. De poc li va servir al britànic, que encaixaria el primer ‘break’ en el cinquè joc.
Rafa, sense necessitat de jugar al nivell d’ahir amb Daniil Medvedev o de la primera manga amb Tommy Paul, prenia la davantera en el marcador. El partit era relativament plàcid i la graderia va intervenir menys que en jornades anteriors.
Els aficionats mexicans veien tan clara la victòria de Nadal que alguns van decidir no acudir malgrat tenir entrada.

Les ratxes de Nadal
15 partits guanyats aquesta temporada

13 sets guanyats de manera consecutiva

10 partits guanyats sense fallada a Acapulco

20 sets seguits al seu favor en l’Obert Mexicà

23 triomfs davant esquerrans

En la banqueta del campió de 21 grans destacava la presència de dos dels seus oncles, Miquel Àngel i Rafael, habituals en les grans cites del tenista.
El regular Norrie, que venia d’aixecar el trofeu de Delray Beach, es va quedar amb les ganes d’entrar en el ‘top10‘ per primera vegada en la seva carrera.

Només ho va veure Nadal: era punt de set, Norrie ja celebrava… i tot va canviar
Els ventiladors en la cadira de canvis seguien a tot volum per a mitigar la humitat de la localitat costanera de l’estat de Guerrero.
Nadal va sortir com un cicló dels vestuaris en la continuació. Li va llevar el servei al seu adversari.

El campió espanyol havia comès cinc errors no forçats amb la dreta de manera consecutiva. A la qual va afinar de nou la punteria es va acabar la final. I va anar en el cinquè assalt amb el tercer ‘break’. Arribaria un quart abans de signar la sentència, que arribaria una mica més tard pel segon servei perdut de Nadal.

«Si Cameron ha arribat on ha arribat és per ser un lluitador«. Va manifestart en Rafa. Es va posar 0-40 en el segon joc i va igualar el resultat a la quarta temptativa.

Daniil Medvedev: «És una mica aviat per a dir que comença una nova Era»

Daniil Medvedev: «Si vols guanyar a Nadal has d’estar al millor nivell i jo no ho vaig estar«

Deja una respuesta