Victòria molt ajustada del Manacor dins Na Capellera on s’ha pogut veure un joc molt igualat per part dels dos equips.

Un partit on hagués pogut passar de tot, després que al minut dos en Pasqual poses el marcador a 1 i que no es tornés a tocar en els 78 minuts restants. En resum que se n’ha emportat els valuosos tres punts l’equip local.

Alineacions:

Manacor: Aaron A Gómez, Alejandro Bonilla, Sergi Vecina, Sebastia Sastre, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Daniel Codina, Francisco Gari, Rafel Magro, Jaime Manresa i Rodrigo Pascual Cuenca.

Substitucions: Joan Roig per (min.63), Joan Mari per Rafel Magro (min.63), Onofre Riera per Jaime Manresa (min.63), Miquel Ginard per Gabriel Gili (min.77) i Xavier Bauza per Nicolás Rubio (min.80)

Campos: Kevin Dennis, Antoni Nicolau, Sebastián Méndez, Zakria Malki, Adrián Bibiloni, David Oncala, Pablo Cendros, Rafael Santamaria, Lucas Nicolás Gilardoni Contreras, Gaspar Sastre i Aley N Rodríguez.

Substitucions: Alberto Coll per Adrián Bibiloni (min.62), Jaime Hernández per Antoni Nicolau (min.62), Antonio Fresneda per Zakria Malki (min.77), Ousama Mezgout per Gaspar Sastre (min.80) i Nofre M Vidal per David Oncala (min.80)

Gols: 1-0 Rodrigo Pascual (min 2)

Àrbitre: Nil Cubas Torras. assistit per Pedro Manuel Rodríguez Marques i Adrián Corbelle Huelin.

Targetes: Rafel Magro (groga, min 35), Sergi Vecina (groga, min 48) i Jaime Manresa (groga, min 57) per al Manacor. Sebastian Mendez (groga, min 18), Adrián Bibiloni (groga, min 32), Alberto Coll (groga, min 85) i Jaime Hernández (groga, min 90) per al Campos

Deja una respuesta