Manacor serà Vila del Llibre els propers 11 i 12 de juny, per iniciativa de @mcaliteraria i l’@ajManacor!
El batle, Miquel Oliver i el delegat de Cultura, Mateu Marcé, han assistit a la presentació a Barcelona de tota la xarxa de Viles del Llibre 2022, on també hi ha estat present la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Bel Busquets.
La Xarxa de Viles del Llibre és un circuit literari descentralitzat, que enguany farà arribar la literatura de qualitat a vuit territoris que agrupen més de 240 mil habitants. Oliver ha explicat «Manacor és referent en cultura pel teatre, orgull de la nostra vila, però també per la literatura amb Mossèn Alcover, Miquel Àngel Riera, Maria Antònia Oliver… El nostre patrimoni literari fa que la Vila del Llibre sigui una iniciativa ideal per a ser acollida per la nostra terra. La clau del projecte de les Viles del Llibre és el concepte de xarxa. Necessitem xarxes, xarxes i més xarxes. El treball conjunt de la iniciativa pública i privada per a consolidar la cultura i fer més gran el país”.

Deja una respuesta