En un control policial, a Manacor

Els agents van localitzar a l’interior del vehicle catorze bossetes de cocaïna, així com diners, que anava destinada al seu consum per als assistents a una festa.

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut a un home d’origen marroquí de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, en portar droga suposadament per a la venda a tercers.

Els fets es van produir diumenge passat, al voltant de les 17.00 hores, en un control policial que s’estava portant en la ronda de Felanitx a Manacor per part d’unitats de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional.

Els agents van inspeccionar un vehicle i van localitzar ocult sota el compartiment del quadre de comandament on es troba el dispositiu de radi, una bossa de roba en l’interior de la qual es trobaven 14 bossetes individuals de plàstic amb substància blanca pel que sembla cocaïna, repartides totes individualment i preparades suposadament per a la seva venda i distribució.

A més els agents van localitzar en un altre compartiment del cotxe una cartera contenint diners en bitllets fraccionats.

En el transcurs de la intervenció policial els agents van comprovar que un altre vehicle estacionava a uns cinquanta metres abans del control per a evadir el mateix, circumstància que va provocar que els agents es dirigissin al citat vehicle, ocupat per dos joves els qui van manifestar que anaven darrere del cotxe que estaven inspeccionant i que es dirigien a una festa on anaven a consumir substància estupefaent al costat d’altres assistents després d’efectuar el pagament.

En vista dels fets els agents van procedir a la detenció del conductor del vehicle on es va localitzar la substància, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Deja una respuesta