Aquest dimarts dia 22 de febrer varen jugar el partit que tenien ajornat l’Inter Manacor contra Sta. Catalina Atco, a les 20,00hal Camp Municipal de Na Capellera.
No va ser un dels millors partits de l ‘nter, gràcies que se’n va endur els 3 punts en joc, però el futbol és així i aquest dimarts es pot dir que l’equip local tenia la sort de cara.
La primera part, va ser amb un joc més ràpid, tant un com l’altre podia marcar; de fet, Sta. Catalina va tenir al menys dues ocasions clares de gol, dos pòsters que no es varen complir. En canvi, sí que els va anar bé aquesta ocasió a l’Inter i va poder enfilar dos gols
El primer el va marcar el bon davanter Pere Josep i el segon el Pasqu, un juvenil jovenet però que sí que apunta maneres.
Ja a la segona part, l’Inter es va arreplegar en defensa i quasi no tornaren a porta contrària en cap moment. Gràcies a la bona intervenció del guarda meta Tià Ginard es va evitar una remuntada per part del Sta. Catalina.
En resum, esperam que el pròxim cap de setmana també es puguin apuntar 3 punts més dins el camp de l’Alcudia, Un camp sempre difícil però que en ganes i bon futbol tot pot passar.

Deja una respuesta