LES PREMINIS AIXAM I LES NINES DE L’EQUIP INICIACIÓ CUIDA TU CABELLO ENS FAN GAUDIR SETMANA A SETMANA

Les nines del nostre equip pre-mini femení Aixam segueixen mostrant la seva millora i la seva bona progressió davant les companyes de Santanyí. Cada dia es veu una clara millora i les nines disfruten més i més dins la pista. Per la seva banda, les més peques, les nines d’iniciació Cuida Tu Cabello ens varen fer gaudir molt en el seu partit amb les companyes de Sant Josep.

En categoria masculina, els nins d’iniciació, dirigits per en Bernadí Gelabert, varen  fer un gran partit davant els companys de Rubí Automòbil anant de menys a més fins acabar el partit amb unes grans sensacions.

El pre-mini PARERA ARQUITECTES segueix amb una molt bona dinàmica d’aprenentatge i segueixen mostrant un creixement individual i col·lectiu il·lusionant.

ELS MINIS D5 SPORT SHOP I ELS MINIS BICICLETES CALDENTEY SEGUEIXEN AMB UNA GRAN PROGRESSIÓ

Malgrat que no va ser el millor partit de la temporada, els nins del mini D5 Sport Shop segueixen creixent setmana a setmana i varen vèncer als companys de Santanyí per 48 a 40 en un partit molt igualat i emocionant. Per la seva banda els minis d’especial Bicicletes Caldentey varen competir al màxim davant un dels millors equips de la lliga i acabaren el partit per sota en el marcador 73 a 58 però amb molt bones sensacions.

Els minis Vermell, dirigits per en Joan Sitges, varen guanyar dins Santa Maria mostrant una gran millora des de l’inici de la temporada.

LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL ACONSEGUEIXEN UNA BRILLANT VICTÒRIA A SANT JOSEP

Les nines de l’infantil de lliga especial varen guanyar dins la difícil pista del Sant Josep per 45 a 66 en un partit dominat de principi a final gràcies a un molt bon joc en equip. Per la seva banda, les infantils SONSÒNIA CENTRE AUDITIU disputaren un gran partit a casa del Santa Maria. Malgrat la derrota per 49 a 32 l’equip mostrà una gran versió i es va veure reflectida la gran tasca de na Carme Millas i na Laura Cruz des de la banqueta.

En masculí, els nins de l’infantil OPTICALIA MANACOR varen superar al Santa Maria per 51 a 43 en un partit complet de tot l’equip. Per la seva banda, els infantil pastisseria RAMIS varen guanyar dins Sa Cabaneta per un contundent 52 a 90 malgrat un inici més espès de l’habitual.

Els nins d’especial OFI-ILLA es veren superats 91 a 54 per l’Andratx a un partit a on el físic i la defensa local va marcar la diferència.

GRAN PARTIT DE LES CADETS CRONOMOTOR I DELS JÚNIORS LABORATORI22

Les nostres cadets d’especial Cronomotor feren un gran encontre davant La Salle de Palma. Dominaren tot el partit, però la reacció rival en els darrers minuts i la manca d’encert en els moments claus permeté la victòria visitant per 60 a 63. Tot i la derrota partidàs de les nostres nines que varen demostrar que són un dels millors equips de la lliga. Les cadets RT. ES CRUCE perderen de dos punts en un polèmic final a casa del Molinar. Les nostres nines feren un molt bon partit que acabà amb un ajustat 72 a 70 amb una cistella als darrers segons que els àrbitres no donaren per vàlida i que hagués significat l’empat.

Els cadets BOTIGA SENYORETS varen vèncer a Sa Indioteria. Els al·lots dirigits per en Rafel Pastor estan en una gran dinàmica i estan creixent en joc i actitud dia a dia.

En categoria júnior l’equip Laboratori22 va vèncer per 61 a 46 a Sa Cabaneta en un partit molt complet de tot l’equip. Per la seva banda, els júniors RT. ES PARC feren un gran partit dins Bahía, però s’escapà la victòria , 68 a 66, per petits detalls. Tot i el resultat gran tasca de l’equip i gran evolució dels jugadors.

Deja una respuesta