El ConectaBalear CV Manacor no va donar treva al Intasa San Sadurniño adjudicant-se la victòria 3-0. Els home de Molada han iniciat el joc forts en atac trencant el bloqueig dels visitants amb un Filter endollat amb 19 punts. Aconseguint una distància màxima de nou punts, el Manacor es  mantingué  implacable en boqueo i recepció posant en dificultat a un Intasa que no  acabava de trobar el seu lloc.

Amb aquesta xutada d’energia el ConectaBalear viatjarà la setmana vinent cap a territori canari per a disputar la Copa del Rei. Destacar les actuacions de Barsemian amb 13 punts i Méndez (8).

Primer set igualat 5-5. El Manacor s’enlairà 8-6 amb el seu bon bloqueig 11-7 i el tècnic visitant demanà temps mort. La bona actuació de Filter va  aconseguir la màxima diferència fins al moment 14-8 de sis punts obligant al tècnic de Intasa a sol·licitar temps mort. L’equip manacorí augmentà a nou l’avantatge 20-11 amb un parcial de cinc punts trencant el bloqueig visitant. Forts en atac 23-15 els locals s’emportaren el set 25-16.

Segon set amb lleuger avantatge dels locals 3-2 que és igualada 5-5 amb un Intasa més ordenat. Es mantingué 9-9 amb errors en servei per part de tots dos equips. Els visitants encertats en atac 12-14 s’enlairaren i el tècnic manacorí sol·licita temps mort. Errors en l’equip visitant 18-18 igualaren el marcador i el tècnic Rodríguez demanà temps mort. El Manacor s’enlairà 20-18 amb un Méndez endollat en bloqueig i el tècnic visitant va gastar el segon temps mort. El Intasa tenia dificultats per a trobar el seu joc 24-20 permetent als locals remuntar. El tècnic manacorí sol·licità temps mort 24-22 davant la retallada de distàncies dels visitants. Dona Cruz va tancar el set 25-22.

Tercer set a favor del Manacor 6-2 i temps mort dels visitants. La bona recepció local 9-6 els mantingué per davant 13-9. La bona actuació de Barsemian 16-11 augmentà a cinc la diferència i el tècnic visitant gastà el segon temps. Forts en bloqueig 19-14 els manacorins pujarem  a set la diferència 22-15. Errors locals permeteren al Intasa retallar espai 23-20 i el tècnic manacorí sol·licità temps mort. Davant el 24-22 el tècnic local gastà el segon temps mort, que resultà ser efectiu 25-23.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – INTASA SAN SADURNIÑO: 3-0

PARCIALS: 1-0 (25-16), 2-0 (25-22), 3-0 (25-23)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Filter C., Barsemian R., Dona Cruz V., Méndez V., Ramírez S., Mesquida X., Piris T (L). També van jugar: Llopart A., Català A., Chourio A.

INTASA SAN SADURNIÑO: Enriquez J., Cot-Luc., Pinheiro L., Fernández F., Gómez M (L)., Keegan M. També van jugar: Losada R., Blanc M.

COL·LEGIATS: Eduard Torrent Guàrdia i Joaquin Ventura Sobredo

Deja una respuesta