El ConectaBalear no va sabre gestionar el seu joc i ha cedit davant Boiro. Una trobada molt igualada alhora que intensa que s’ha resolt a favor dels gallecs per petits detalls.

El quadre de Molada ha començat molt fort en servei complicant la recepció local, però aquests han sabut reposar-se i encaminar el partit a favor seu. Aconseguint una distància màxima de set punts, Boiro ha tirat de  bloqueig emportant-se la victòria.

Destacar les actuacions de Barsemian amb 13 punts, Filter (12) i Méndez (11).

Primer set igualat 4-4 amb imprecisions en servei per part de tots dos equips. Es va mantenir 8-8. Els locals s’enlairaren amb el seu bon servei 14-12 i davant una diferència de 4 punts 18-14, el tècnic manacorí sol·licita temps mort. La bona actuació de Barsemian iguala el joc 20-20 obligant el tècnic local a sol·licitar temps mort. Errors al Manacor 24-23 va fer que Molada demanes el segon temps mort que no resultà ser efectiu davant el bon bloqueig de Boiro 25-23.

Segon set amb lleuger avantatge dels gallecs 4-3. El bon bloqueig del Manacor igualà el joc 7-7. Els visitants s’enlairaren 8-12 tirant de servei directe obligant al tècnic Benavidez a sol·licitar temps mort. El bon tàndem Vanole i Filter 11-14 els mantengueren per davant 14-17 amb un Méndez endollat en bloqueig. Errors no forçats dels visitants iguala el joc 22-22 i el tècnic Molada demana temps mort. Els locals s’ordenen en servei i s’emporten el set 26-24.

Tercer set a favor de Boiro 4-1 amb fallo en la recepció visitant. Davant el bon bloqueig dels locals 6-1 el tècnic manacorí sol·licità temps mort. Màxima diferència de set punts fins al moment de 8-1 que és retallada per la bona actuació de Barsemian 9-6. El tècnic local demanà temps mort. Els gallecs es mantingueren per davant 11-7 encertats en atac 15-9. El Manacor retalla distàncies 18-15 amb el seu bloqueig 20-19 obligant a Benavidez a sol·licitar temps mort. S’igualà el joc 21-21, però Boiro tira de bloqueig i gana el set 25-22.

Els recordem que dissabte que ve 19 de febrer el ConectaBalear CV Manacor rebrà en la seva seu al Intasa San Sadurniño a les 19.00 hores.

FITXA TÈCNICA:

ROTOGAL BOIRO VOLEIBOL – CONECTABALEAR CV MANACOR: 3-0

PARCIALS: 1-0 (25-23), 2-0 (26-24), 3-0 (25-22)

ALINEACIONS:

ROTOGAL BOIRO VOLEIBOL: Benavidez F, Romero JC, Iglesias M, Del Carmen G, Levandoski R, Bitar G., Alves A (L). També van jugar: Davila A., Casais M., Martínez I.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Filter C., Dona Cruz V., Barsemian R., Vanole T., Méndez V., Ramírez S., Piris T (L). També van jugar: Català A.

COL·LEGIATS: Diana Rico Sánchez i Francisco Sabroso Moratilla

Deja una respuesta