Rafa Nadal ha rebut aquesta setmana en la Rafa Nadal Academy by Movistar el trofeu ATP Stefan Edberg a l’esportivitat.

El vigent campió de l’Open d’Austràlia ha rebut aquest guardó, triat pels seus companys del circuit, per cinquena vegada (les 4 últimes de manera consecutiva), aconseguint-la per primera vegada en 2010.
El premi reconeix el joc net, la professionalitat i la integritat de l’espanyol dins i fora de la pista. Els cinc trofeus Stefan Edberg a l’Esportivitat es troben ja situats en el Rafa Nadal Museum a Manacor.
“No puc estar més feliç de rebre una vegada més el Premi a l’Esportivitat de part dels meus companys en el circuit”, va dir Nadal quan ATP li va comunicar la notícia el mes de desembre passat. “Significa molt per a mi, així que moltes gràcies a tots els jugadors que pensen que soc l’indicat per a rebre aquest premi”, va afirmar el guanyador de 21 títols de Gran eslam. «Honestament, significa molt per a mi perquè tracte de ser sempre correcte en la pista. Gràcies per creure en mi».
D’igual manera, Rafa ha situat també en el Rafa Nadal Museum el trofeu del torneig ATP 250 que va guanyar a Melbourne el mes de gener passat després de reaparèixer en la competició després de 4 mesos d’absència per lesió.
Situat dins de la Rafa Nadal Academy by Movistar, el Rafa Nadal Museum conté la primera i única exposició de trofeus conquistats per Rafa Nadal al llarg de la seva carrera. Els visitants podran submergir-se en un emotiu viatge en el temps per a recordar els moments més destacats d’una carrera inoblidable, on hi ha també els seus 21 títols de Gran eslam. A més de conèixer en primera persona els assoliments d’un dels millors tenistes de tots els temps, els visitants adquiriran una visió global de la història de l’esport contemporani gràcies als records i objectes cedits per grans figures com Michael Jordan, Tiger Woods, Roger Federer, Usain Bolt, Serena Williams, Pau Gasol, Leo Messi o Cristiano Ronaldo.
De manera addicional, el Rafa Nadal Museum ofereix un entorn tecnològic i lúdic que permet al visitant competir virtualment amb figures de l’esport mundial, viure experiències audiovisuals úniques i gaudir de jocs interactius ideals per a amics, empreses i famílies de totes les edats. Una gran varietat d’esports (tenis, rem, Formula 1, ciclisme…) practicats d’una manera diferent i apassionant en un museu molt especial i icònic que s’ha convertit ja en una visita obligada per als amants de l’esport.

Deja una respuesta