El Partit Popular de Manacor denuncia “la contractació i despesa irresponsable” de l’Ajuntament en àrees com la de festes ja que “en dos mesos s’han gastat 200 mil euros, és una barbaritat”, explica la portaveu del PP al consistori manacorí.

Maria Antònia Sansó considera que “l’equip de govern no cerca alternatives reals per a que les feines que contracta siguin més barates; es limita senzillament a un sistema de contractació en què se n’ hi presenten tres i dos desisteixen, sense voler cercar més ofertes per a que tot no ens surti tan car als manacorins i manacorines”.

Amb tot, el Partit Popular de Manacor reclama “més seriositat i responsabilitat” al batle amb tot el que té a veure amb la despesa pública i la contractació que “èticament és reprovable”. «Manacor requereix d’ una gestió econòmica molt més competitiva i transparent», conclou Sansó.

El Grup Popular Municipal considera que “l’equip de govern no cerca alternatives reals per a que les feines que contracta siguin més barates”

Maria Antònia Sansó: “En dos mesos s’han gastat 200 mil euros, és una barbaritat”

Deja una respuesta