Aquest cap de setmana, agents de la Policia Nacional  juntament amb la Policia Local de Manacor, han duit a terme un dispositiu de la prevenció de la delinqüència en diversos establiments situats tots ells a Manacor.

El dispositiu que s’ha dut a terme, ha estat quatre locals, on l’objectiu del mateix eren els delictes relacionats amb el tràfic de substància estupefaent, possessió d’armes blanques o similars, contra la Llei d’Estrangeria, l’incompliment de llicències i mesures de seguretat dels locals.Durant el dispositiu que han participat prop d’una trentena d’agents dels dos cossos, s’han identificat aproximadament unes 200 persones, s’han realitzat set actes de droga que seran proposats per a sanció, una d’armes, i inspeccionat les llicències dels locals així com que compleixin totes les mesures de seguretat.

L’operatiu dut a terme forma part de la prevenció de la delinqüència que estan duent a terme conjuntament la Policia Local i la Policia Nacional a Manacor, acció que es repetirà en successius dies.

Deja una respuesta