Disabte dia 12 de febrer L’Inter Manacor es veia les cares davant el Rtvº La Victòria. On en la primera ronda aquest equip va guanyar 0-1 dins Na Capellera.

Mai es pot dir res des de un principi del joc,  perquè la veritat que l’Inter es podria dir que va dominar clarament durant els 90 minuts de joc. Durant tota la primera part es varen poder veure bons passes i bones jugades, però quasi ni uns ni els altres crearen molt de perill, es pot destacar que no es pites un penal molt clar a favor del equip visitant, on hagués pogut canviar el curs del partit. I  així es va arribar al descans 0-0 en el marcador.

A la segona part i com a passat altres vegades, L’Inter surt un poc desenchufat del partit i quasi al primer minut aprofita Rtvº La Victòria per enfilar el primer gol del partit.

El Mister Aguado aprofita per fer canvis a les banquetes i surt en Jaume Martí i en Pau, i ja quasi els darrers minuts surt al camp en Pere Josep que és qui a la fi després de diversos intents fallits, la pilota entre a porta i es pita el final del partit. Pel que L’Inter se’n duu un  punt cap a casa, però que no serveix per escalar posicions a la classificació.

Volem des de aquí donar força al jugador de l’Inter en Joan Andreu (Menut) que ha estat intervingut  amb èxit  i que esperam veure´l molt prest dins el terreny de joc totalment recuperat.

Rtvº La Victòria: Ismael Martínez, Gabriel Cantarellas, Joan Roque, Leopoldo Miguel Sánchez, Pedro López, Pedro Ramon González, Bartolomé Carmona, Alberto Lozano, Lucas M Maurell, Daniel Morro i Daniel Valcaneras.

Substitucions: Cristian Rendon per Pedro López (min.15), Francisco Liceran per Cristian Rendon (min.75), David Iglesias per (min.75) i Marc Morales per Daniel Valcaneras (min.82)

Inter Manacor: Sebastià Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Antoni Xavier, Pere Gomáriz, Miguel A Álvarez, Jaume Barceló, Sebastián Vadell, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Pablo Vadell per Jaume Barceló (min.53), Jaume Martí per Pere Gomáriz (min.53), Pere J Martorell per Miquel Febrer (min.79), Andrés Salines per Bartolomé Rotger (min.79) i Miquel A Mayol per Antoni Xavier (min.79)

Gols: 1-0 Pedro Ramon (min 48) i 1-1 Pere J Martorell (min 90)

Àrbitre: Adrián Corbelle Huelin. assistit per Javier Martin Massanet i Ricardo Morey García.

Targetes: Joan Roque (groga, min 56), Joan Roque (groga, min 87), Raúl Lebrón (groga, min 88) i Alberto Lozano (groga, min 90) per al Rtvº La Victòria. Jaume Barceló (groga, min 29), Luis Miguel (groga, min 41), Miquel A Mayol (groga, min 80), Jordi Ramis (groga, min 90) i Manuel León (groga, min 90) per a l’Inter Manacor

 

Deja una respuesta