Una agent de la Policia Nacional en pràctiques i fora de servei, deté a un home que tocava el cul a dones en un supermercat de  Manacor

La Policia Nacional detéa un home per un delicte d’abusos sexuals.
El detingut es passejava per l’interior d’un supermercat tocant les natges a diverses dones.
09-febrer-2022.- En el dia d’ahir, agents de la Policia Nacional a Manacor, han procedit a la detenció d’un home d’origen brasiler de 29 anys d’edat, com a presumpte autor de diversos delictes d’abusos sexuals a diverses dones.
Els fets van ocórrer en la tarda d’ahir, en un supermercat a Manacor, quan el presumpte autor es passejava per l’interior del mateix i va començar a tocar les natges a diverses dones.
En l’establiment es trobava una Policia Nacional fora de servei que es trobava en pràctiques, qui va escoltar el comentari de les dones que havien estat tocades, alhora que assenyalaven qui era l’autor, motiu pel qual es va acostar al mateix alhora que va donar avís a la sala del 091 per a informar el que estava succeint.
Una vegada que es va acostar al presumpte autor ja en línia de caixes, va procedir a la detenció del mateix per un delicte d’abusos sexuals.
Cal afegir que els agents de policia quan van arribar al lloc, es van entrevistar amb dues dones les quals van manifestar que quan es trobaven per l’establiment el denunciat es va acostar per darrere i els toco les natges intencionadament, comentant a més que no van ser les úniques dones a les quals li va realitzar aquesta acció.

Deja una respuesta