La Rafa Nadal Academy by Movistar continua creixent i, després d’inaugurar el mes de desembre passat 3 noves pistes indoor de superfície dura, ara ha fet el propi amb altres 7 pistes semicobertes de terra batuda, que ja han començat a ser utilitzades pels 150 jugadors que resideixen anualment en el centre d’alt rendiment situat a Manacor.

Aquesta ampliació de les instal·lacions forma part d’un projecte de creixement que continuarà consolidant a la Rafa Nadal Academy by Movistar com un els complexos esportius més importants a escala mundial. En els pròxims mesos s’estrenarà oficialment el nou complex que albergarà tant les noves pistes cobertes ja en ús (3 de superfície dura i 7 de terra batuda), com un nou centre de fitness i un innovador centre mèdic al servei dels jugadors que viuen en l’Acadèmia durant tot l’any realitzant el programa anual simultaniejant els seus entrenaments amb els seus estudis acadèmics. Aquesta ampliació (que contindrà també noves pistes de terra batuda, de pàdel i vóley platja) també servirà per a donar servei als adults i joves que duen a terme estades setmanals en l’Acadèmia i per a poder albergar encara més tornejos i esdeveniments internacionals.

La Rafa Nadal Academy by Movistar, que s’ha convertit en l’epicentre del tenis nacional organitzant en l’arrencada de 2022 cinc tornejos ITF World Tennis Tour by LG, acull aquesta setmana el torneig ITF World Tennis Tour Júnior by Santander en el qual es donen cita algunes de les joves promeses del tenis mundial.

Deja una respuesta