ConectaBalear aconsegueix trencar la seva mala ratxa i s’adjudica el derbi mallorquí 3-1. Els homes de Molada han iniciat la trobada molt encertats en bloqueig i atac amb un Filter endollat que ha anotat 23 punts. Un Manacor descol·locat en defensa ha permès al Palma igualar el joc 1-1 però ha sabut reposar-se i mantenir el ritme aconseguint una distància màxima de set punts. D’aquesta manera, l’equip manacorí aconsegueix la primera victòria de la segona volta. Destacar les actuacions de Vanole amb 16 punts i Méndez i Barsemian, tots dos amb 11 punts.

Primer set que s’inicia amb lleuger avantatge dels locals 5-3 que es manté 9-7 amb un Manacor encertat en atac. S’iguala el joc 13-13 com un Palma més precís en defensa 17-17. El bon tàndem Filter i Vanole enlaira el marcador 19-17 i el tècnic visitant sol·licita temps mort. L’efectiu bloqueig dels locals amplia a quatre la distància 22-18 i el Palma sol·licita el segon temps mort. La bona defensa dels locals no dona treva i els adjudica la primera part 25-20 amb la màxima diferència fins al moment de cinc punts.

Segon set a favor dels visitants 1-5 i Molada sol·licita temps mort. Un Méndez endollat trenca la defensa del Palma i retalla posicions 4-7. Els visitants tiren de bloqueig 6-11 davant un Manacor descol·locat en defensa 9-14. La diferència s’amplia a set 9-16 i el tècnic local gasta el segon temps mort. El Manacor recol·loca el seu joc fort en bloqueig i redueix distàncies 13-16, la qual cosa obliga el Palma a sol·licitar temps mort. Les bones actuacions de Filter i Barsemian igualen el marcador 17-17. Tirant de bloqueig l’equip manacorí s’avança 20-19 i el tècnic visitant demana temps mort. Tots dos equips busquen la bola de set 26-26 que es manté a 28-28 i que finalment és per a Palma 29-31.

Tercer set amb avantatge dels visitants 2-4 que es manté 6-8. Un Manacor més ordenat iguala el marcador 9-9. Errors no forçats dels locals permeten un lleuger avantatge 13-14 al Palma. Un Vanole endollat dona la volta al marcador 18-17 el que obliga el tècnic visitant a sol·licitar temps mort. La bona defensa del Manacor amplia la diferència 22-20 i el tècnic palmesà gasta el segon temps mort. Filter i Barsemian tanquen la màniga 25-22.

Quart set igualat 4-4 que es manté 8-8. Un Manacor fort en atac s’enlaira del marcador 11-8 i el tècnic visitant sol·licita temps mort. Filter i Dona Cruz mantenen la diferència 16-13. Un Palma descol·locat no recupera posicions 20-16. La distància s’amplia a cinc 23-18 amb un Méndez encertat en bloqueig. El Manacor tanca el set 25-19.

Els recordem que dissabte que ve 12 de febrer el ConectaBalear CV Manacor visitarà el Club Voleibol Guaguas a les 18.30 hores.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – FENÍE ENERGIA MALLORCA CV PALMA: 3-1

PARCIALS: 1-0 (25-20), 1-1 (29-31), 2-1 (25-22), 3-1 (25-19)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Méndez V., Filter C., Ramírez S., Barsemian R., Dona Cruz V., Piris T (L). També van jugar: Gallec M., Chourio A.

FENÍE ENERGIA MALLORCA CV PALMA: Cairús R., Melo R., Sánchez E., Bernal A., Giménez J., Furtado M., Ruiz D(L). També van jugar: Lladó J.

COL·LEGIATS: María Gloria Souto Jiménez i Enrique Romero Martínez

Deja una respuesta