Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Marí, Joan Roig, Nicolás Rubio, Bartolomé Sancho, Onofre Riera, Rodrigo Pascual Cuenca i Miquel Ginard.

Substitucions: Bartolomé Galmes per Nicolás Rubio (min.55), Daniel Codina per Fernando Albert (min.60), Gabriel Gili per Miquel Ginard (min.80) i Francisco Gari per (min.80)

Mercadal: Alejandro Pozo, Gabriel Villalonga, Josep Antoni, Eric Barber, Raúl Marques, Rubén Carreras, Sergio Martínez, Luke Michael, Adrián Fortuny, David Camps i José Luis.

Substitucions: Elliot Galán per Luke Michael (min.46), Guillem Martí per Eric Barber (min.46), Sergi Pons per Elliot Galán (min.87) i Marc Albert per José Luis (min.89)

Gols: 1-0 Nicolás Rubio min.10, 2-0 Onofre Riera min.41, 2-1 Guillem Martí min.76

Àrbitre: Leandro Martin Zozaya Ambrosio. assistit per Jaume Mas Capo i Biel Rodríguez Kruger.

Targetes: Rodrigo Pascual (groga, min 35), Miquel Ginard (groga, min 40) i Alejandro Bonilla (groga, min 88) per al Manacor. Gabriel Villalonga (groga, min 17), Luke Michael (groga, min 34), Adrián Fortuny (groga, min 66) i Josep Antoni (groga, min 89) per as Mercadal.

El CD Manacor va aconseguir la victòria davant un gran rival es Mercadal i va sumar els tres punts en joc del Municipal de Na Capellera, amb un bon arbitratge de Leandro Martin Zozaya Ambrosio. assistit per Jaume Mas Capo i Biel Rodríguez Kruger.

Partit entre dos bons equips, amb un Manacor que arribava en bona ratxa, cercant una victòria que ho situés en la segona posició de la taula, després de les derrotes dels seus rivals, amb una primera part on el Manacor va portar el pes  del partit, el Killer del Manacor Nico fidel a la seva cita amb el gol, va obrir la llauna en el minut 10 amb un gran gol 1-0, un gol que unit al bon joc del conjunt que dirigeix Jaime Mut, cap a presagiar que el partit podia acabar en golejada, però res mes lluny de la realitat malgrat les ocasions, el 2-0 no va arribar fins al minut 41 obra de l’incombustible Nofre, que també està en un moment dolç i les que té les endolla, amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part el Manacor va sortir més relaxat i el partit es va igualar, quant a joc, però no quant a ocasions, perquè aquí va aparèixer la figura del porter visitant Alejandro Pozo, que va ser el millor del Mercadal, això unit al gol de Martí a una habitació d’hora del final del partit 2-1, ficava de ple al Mercadal en la trobada, amb un marcador tan curt podia saltar la sorpresa o que el Manacor tanqués el partit i el marcador amb el tercer, però ni una cosa ni l’altra perquè el marcador va romandre inamovible. En definitiva victòria sofrida, però victòria que dona per a sumar els tres punts en joc.

Davant un gran rival es Mercadal, el qual si continua jugant a aquest ritme i intensitat de ben segur no tindrà problemes per a aconseguir el seu objectiu que no passa per una altra cosa que no sigui la permanència, per la seva part el CD Manacor seguirà després del deixant del Mallorca B en segona posició, esperant alguns ensopecs del Líder intractable de la categoria el Mallorca B.

Deja una respuesta