En Rafa  va dipositar la copa Norman Brookes (el trofeu del Australian Open) en les vitrines del Rafa Nadal Museum situat dins de la Rafa Nadal Academy by Movistar

Situat dins de la Rafa Nadal Academy by Movistar, el Rafa Nadal Museum conté la primera i única exposició de trofeus conquistats per Rafa Nadal al llarg de la seva carrera. Els visitants podran submergir-se en un emotiu viatge en el temps per a recordar els moments més destacats d’una carrera inoblidable. A més de conèixer en primera persona els assoliments d’un dels millors tenistes de tots els temps, els visitants adquiriran una visió global de la història de l’esport contemporani gràcies als records i objectes cedits per grans figures com Michael Jordan, Tiger Woods, Roger Federer, Usain Bolt, Serena Williams, Pau Gasol o Cristiano Ronaldo.

De manera addicional, el Rafa Nadal Museum ofereix un entorn tecnològic i lúdic que permet al visitant competir virtualment amb figures de l’esport mundial, viure experiències audiovisuals úniques i gaudir de jocs interactius ideals per a amics, empreses i famílies de totes les edats. Una gran varietat d’esports (tennis, rem, Formula 1, ciclisme…) practicats d’una manera diferent i apassionant en un museu molt especial i icònic que s’ha convertit ja en una visita obligada per als amants de l’esport.

A través del següent enllaç podràs descarregar les imatges de Rafa dipositant la copa Norman Brookes (el trofeu del Australian Open) en les vitrines del Rafa Nadal Museum situat dins de la Rafa Nadal Academy by Movistar. En el vídeo, en el qual es mostren els 21 títols de Gran eslam, s’inclouen unes paraules del mateix Rafa. També us adjuntem dues fotos, que esperem que us resultin d’utilitat.

Deja una respuesta