Alineacions:

Són Verí: Lluís Artigues, Alejandro Barea, Hernán Raymondo, Marcos Castillo, Fernando Campins, Jesús Pérez Gil, Roberto Román, Manuel Torres, Iker Pascual, Sergio A Castillo Orellana i David Turmo.

Substitucions: Lluís Triay per Alejandro Barea (min.46), Guillermo Petricorena per Hernán Raymondo (min.46), Pablo Villena per David Turmo (min.46), Francisco Jiménez per Manuel Torres (min.78) i Francisco A Vaquer Caba per Fernando Campins (min.80)

Manacor: Aaron A Gómez, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Nicolás Rubio, Bartolomé Sancho, Rafel Magro, Onofre Riera, Jaime Manresa, Rodrigo Pascual i Miquel Ginard.

Substitucions: Joan Roig per Rodrigo Pascual (min.66), Joan Mari per Jaime Manresa (min.66), Bartolomé Galmes per Rafel Magro (min.66), Gabriel Gili per Onofre Riera (min.77) i Daniel Codina per Miquel Ginard (min.77)

Gols: 0-1 Miquel Ginard (min 4), 0-2 Rafel Magro (min 24), 0-3 Nicolás Rubio (min 45), 1-3 Roberto Roman (min 49), 1-4 Joan Roig (min 89) i 1-5 Joan Roig (min 90)

Àrbitre: Ricardo Morey García. assistit per Pedro Juan Moreno Valero i Gerard Gómez Comas.

Targetes: Alejandro Barea (groga, min 43), Lluis Triay (groga, min 67), Francisco Jiménez (groga, min 78) i Pablo Villena (groga, min 90) per al Son Verí.

Al MANACOR LI VA BASTAR UNA MOLT BONA PRIMERA PART… I L’AFEGIT.

El Manacor ha solucionat el seu partit en el Municipal de S’ arenal, basant-se en una molt bona primera part en la qual els homes de Jaime Mut no van donar opció a un Son Verí que ho intentava, però no podia. Així van anar caient els gols en els minuts 4, 34 i 45. Amb el 0-3 es va arribar al descans. El Son Verí va introduir 3 canvis i en la segona meitat va tenir una altra cara, ja que en el minut 49, va escurçar distàncies gràcies a la qual cosa va aconseguir igualar el joc, davant un Manacor que semblava jugar amb una marxa menys. Va continuar intentant-ho l’equip local, i encara va disposar d’un parell d’ocasions per a acostar-se, i segons passaven els minuts l’intentaven més a la desesperada. Així el Manacor contragolpeaba amb molt de perill. Fruit d’això, i ja en el descompte, minuts 92 i 93 Roig anotava dos gols més, que van arrodonir una golejada massa inflada

Deja una respuesta