Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç es recorda que es continua treballant per fer arribar als ciutadans les targetes electròniques per accedir al Parc Verd i al Parc Verd Mòbil.

En aquest sentit, des del Departament de Medi Ambient s’apunta «a causa del volum de feina que suposa, avui dia encara no s’ha pogut enviar a tota la ciutadania. Però no us preocupeu, ja que durant els 15 dies vinents, podreu continuar fent ús d’aquestes instal·lacions encara que no us hagi arribat la targeta. A més, a l’entrada podreu comptar amb l’ajuda i el servei d’informació de personal municipal».

Per altra banda es recorda que segueix el lliurament de les targetes i que, si encara no s’ha rebuda s’ha d’esperar. Dins els pròxims dies la rebran els ciutadans en el vostre domicili, tant si es viu dins un nucli poblacional o si es resideix a fora vil·la.

Deja una respuesta