Aquest matí en el Rafa Nadal Museum situat dins de la Rafa Nadal Academy by Movistar s’ha procedit a habilitar la vitrina en la qual s’exhibeixen els Gran eslam per a deixar el buit corresponent al Australian Open 2022.

Situat dins de la Rafa Nadal Academy by Movistar, el Rafa Nadal Museum conté la primera i única exposició de trofeus conquistats per Rafa Nadal al llarg de la seva carrera. Els visitants podran submergir-se en un emotiu viatge en el temps per a recordar els moments més destacats d’una carrera inoblidable. A més de conèixer en primera persona els assoliments d’un dels millors tenistes de tots els temps, els visitants adquiriran una visió global de la història de l’esport contemporani gràcies als records i objectes cedits per grans figures com Michael Jordan, Tiger Woods, Roger Federer, Usain Bolt, Serena Williams, Pau Gasol o Cristiano Ronaldo.

De manera addicional, el Rafa Nadal Museum ofereix un entorn tecnològic i lúdic que permet al visitant competir virtualment amb figures de l’esport mundial, viure experiències audiovisuals úniques i gaudir de jocs interactius ideals per a amics, empreses i famílies de totes les edats. Una gran varietat d’esports (tennis, rem, Formula 1, ciclisme…) practicats d’una manera diferent i apassionant en un museu molt especial i icònic que s’ha convertit ja en una visita obligada per als amants de l’esport.

Deja una respuesta