La portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, demana a l’Ajuntament de Manacor “un reconeixement públic per al tenista Rafael Nadal davant la consecució dels seus 21 grand slams”. Es tracta “d’una fita històrica” i volem que “el consistori reconegui la seva trajectòria i tot el que ha aconseguit fins ara”, ha assegurat.

Sansó ha explicat que “tots els manacorins estemmolt orgullosos d’ell, és un exemple a seguir per a molts joves i volem traslladar aquest sentiment generalitzat de tot el poble, fent-li un homenatge i una rebuda a casa com es mereix”.

“Ens agradaria que dedicàs el seu triomf al poble de Manacor i que presentàs la copa aconseguida a l’Open d’Austràlia des del balcó del Consistori”, ha afegit.

Per altra banda, la popular ha demanat a l’Ajuntament que “estudiï la possibilitat de fer un reconeixement permanent a la seva figura ja sigui una estàtua o una avinguda amb el seu nom”.

Deja una respuesta