Aquesta vegada ens trobam a una floristeria de la nostra ciutat. És la floristeria Avinguda, que es trobatal i com el seu nom indica, a l’Avinguda del Tren, al davant del col·legi Simó Ballester.
És un local on sempre hi ha hagut floristeria, fa més de 60 anys.
Les dues amigues que ho regenten són na Maria Bel i na Bel, les quals varen començar a ser sòcies fa devers 12 anys. Abans sempre s’havien dedicat a aquest art que és l’art floral, on són molt creatives i originals. Les seves composicions, i es diferencien d’altres, per la gran personalitat que tenen.

Quin temps fa que emprenguéreu aquesta aventura?

Nosaltres fa 12 anys que estem juntes, però abans ja fèiem feina aquí per una altra coneguda Floristeria. Són molts anys d’experiència, després la varem renovar per complet i vàrem emprendre el negoci nosaltres dues com autònomes.

Ja que estem Prop de la celebració San Valentí, ens agradaria sabre si trobau que els manacorins estam molt enamorats…

Si, clar que si, aquest dia estan tots molt enamorats, és un dia molt bo per noltres, hi ha els enamorats, la madre i tot sants que són festes primordials, abans totes les festes de sants també es celebraven en flors, avui en dia hem baixat molt el pressupost i ja no és tan habitual regalar flors, a pesar que és un hàbit que no s’hauria de perdre.

Quins són els clients més habituals el dia dels enamorats, i quin tipus de flor trien?.

Està claríssim, un 95% dels clients són homes. I la flor típica com es pot imaginar és la rosa vermella. També pot caure alguna que altra orquídia, però la majoria es decanta per la rosa.

Supòs que voltres també vos dedicau a la decoració de les noces?.

Si, si ara mateix després dels enamorats tenim unes noces. Però el nostre dia a dia ens defensam amb els rams de difunts.

Amb que dirieu que vos diferencieu de les altres floristeries de Manacor?

Amb l’estil de fer feina diríem. Totes tenim un estil diferent i cada client ja sap quin és el seu estil que més li agrada. Perquè ses flors i els preus quasi per tot és el mateix, però llavors hi ha la personalitat de cada un que això si que és diferent.

Un dels atractius que teniu també són els vostres mostradors o aparadors que tenen un segell especial…

Si, es veuen molt els nostres mostradors és un lloc molt transitat,i a noltres ens encanta fer canvis i el canviem molt aviat.

Voleu afegir alguna cosa més?

Bé, dir que sempre que hi ha una festivitat important no tancam de tot el dia, i si cau en diumenge també tenim obert. Pensau que accepten targetes de crèdit i també el Bizum.
Que ens podem fer encàrrecs sempre, i el repartiment a dins Manacor és a domicili i gratuït.

Deja una respuesta