Passats 13 anys de la seva primera corona en les pistes del Melbourne Park, el manacorí ho va tornar a fer. Només Serena Williams contempla una major seqüència de temps entre el seu primer i últim ‘major’, amb 17 anys i cinc mesos
El tanteig de 2-6, 6-7(5), 6-4, 6-4 i 7-5, en 5 hores i 24 minuts, signatura un dels episodis més brillants de l’esport.
Rafa, que va guanyar en la volea, és ja més gran que Novak Djokovic i Roger Federer amb els quals conforma el ‘Big Three’Rafael Nadal ha tornat a fer història aquest diumenge després de remuntar-li dos sets a Daniil Medvedev per a sumar el seu vigesimoprimer títol de ‘Gran eslam’ i el segon en el Open d’Austràlia

Rafa, que va estrenar el seu palmarès en  Roland Garros en 2005, després de superar a Marià Porta en quatre sets, va donar  un cop sobre la taula per a convertir-se per mèrits propis en el millor jugador de tots els temps.

Als seus 35 anys i 241 dies, és el quart més longeu a guanyar l’Obert després de Ken Rosewall, Anderson i Roger Federer es converteix en el segon jugador, després de Djokovic, capaç d’inscriure el seu nom en el trofeu dels quatre grans escenaris de la raqueta en un mínim de dues ocasions.
QUE GRAN ETS, RAFA, ENHORABONA I ENDAVANT!!!

Deja una respuesta