Alineacions:

Sineu: Pere J Llull, Jordi Alfonso, Jaume Ferrer, Joan M Coll, Lluís Urraca, Salvador Matemales, Josep M Bonnin, Matías Ramis, Francesc Bennasar, Onofre Vicenç i Iván L Llado.

Substitucions: Rafael Prieto per Onofre Vicenç (min.66), Joan Miquel per Salvador Matemales (min.82), Jaume Borras per Lluís Urraca (min.86) i Iván L (27′) Llado Daprile per (min.)

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel A Mayol, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Pere J Martorell, Miguel A Alvarez, Jaume Barceló, Sebastián Vadell, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Andrés Salines per Pere M Morla (min.45), Pere Gomáriz per Jaume Barceló (min.65), Carlos González per Pere J Martorell (min.65), Pablo Vadell per Miguel A Álvarez (min.75) i Josep García per Miquel Febrer (min.75)

Gols: 1-0 Josep M Bonnin (min 63), 2-0 Miquel Febrer (min 70) en p.p, 3-0 Joan Miquel (min 85) i 4-0 Jaume Borras (min 89)

Àrbitre: Alan Nahuel Giri-la Gómez. assistit per Pedro Fresneda Rigo i Pedro Galipienso Rodríguez.

Targetes: Iván L Llado (groga, min 27), Marc Puigros (groga, min 64) i Francesc Bennasar (groga, min 88) per al Sineu. Jordi Ramis (groga, min 27), Sebastián Vadell (groga, min 44), Pere J Martorell (groga, min 61) i Miquel Febrer (groga, min 73) per a l’Inter Manacor

Partit per olvidar, per part de l’Inter Manacor, davant un Sineu que cada vegada més es va anar engrandint al contrari de l’Inter que va seguir en la mateixa línia dels darrers partits on no ha pogut gaudir del gol.
Va sortir l’Inter amb un joc defensiu i al mateix temps aeri de part dels dos equips, joc aeri que està bastant comprovat que no és el joc que més bé els va als manacorins.
El joc defensiu els va funcionar durant tota la primera part, els manacorins arribaren tres vegades a porta contrària però que no varen poder culminar el gol. Pareixia que estaven còmodes amb un empat.
Sortiren a la segona part igual que la primera, escassos de davanters i defensant la seva portaria. Cosa que en deu minuts el Sineu aprofità una distracció defensiva per enfilar el primer gol. Gol que serveix per seguir endossant gols a un Inter desfet i sense cap coordinació.  S’acaba el partit amb un 4-0.

En resum si volien només defensar tampoc ho aconseguiren. Així i tot esperem que canviïn
l’estratègia als pròxims partits si volen poder accedir al play-off.

Deja una respuesta