Alineacions:

Manacor: Aaron A Gómez, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Nicolás Rubio, Bartolomé Sancho, Rafel Magro, Onofre Riera, Jaime Manresa, Rodrigo Pascual Cuenca i Miquel Ginard.

Substitucions: Joan Mari per Xavier Bauza (min.66), Bartolomé Galmes per Nicolás Rubio (min.66) i Antoni Xavier per Onofre Riera (min.72)

Murense: Francesc Villalonga, Bartolomé Corona, Joan A Guardiola I Gracia, Guillermo Fornes, Bernat Cantallops, Joan F Pic Gallard, Carlos Andrés, Marcos Risco, Álvaro Jiménez, Simón Vidal i Cristian Lara.

Substitucions: Alberto Moreno per Bartolomé Corona (min.26), Carlos González per Álvaro Jiménez (min.46), Eros Jellouli per Marcos Risco (min.46), Rubén Rodenas per Cristian Lara (min.46) i Marc Canals per Carlos Andrés (min.53)

Gols: 1-0 Nicolás Rubio (min 10), 2-0 Onofre Riera (min 41), 3-0 Fernando Albert (min 49), 4-0 Rafel Magro (min 78) i 5-0 Antoni Xavier (min 87)

Àrbitre: Isaac Gutiérrez Rodríguez. assistit per Andreu Arnau Maimo i Francisco Durbay González.

Targetes: Carlos Andrés (groga, min 16) i Marcos Risco (groga, min 30) per al Murense.

El CD Manacor de Jaime Mut pas per sobre del Murense de Linares, amb un resultat que ho diu tot i sumo els tres punts en joc del Municipal de Na Capellera, amb un excel·lent arbitratge d’Isaac Gutiérrez Rodríguez ben assistit per Francisco Durbay González i Andreu Arnau Maimo.

Partit on s’esperava més resistència per part dels visitants, però que amb el gol del Killer del Manacor Nico en tot just 10 minuts de joc 1-0, tot va ser més fàcil per al conjunt que dirigeix Jaime Mut, davant la falta d’encert dels pupils de Linares, amb uns primers 45 minuts on el Killer del CD Manacor Nico va donar una lliçó de saber estar sobre el terreny de joc, obrint la llauna manant una pilota a la fusta i amb cada pilota que tocava el perill rondava sobre la meta defensada per Serra, Onofre al caient del descans posava el 2-0, resultat amb el qual s’arribava al descans, una primera part amb el marcador una mica curt, però a si i tot el Murense comandament dues pilotes a la fusta.

La segona part va ser un festival per part dels jugadors de Jaime Mut, que no volien sorpreses i van anar per mes, Camús pujava el 3-0 al marcador de precís cop de cap, Magre el 4-0 i Xavier tancava el partit i el marcador amb el 5-0, el que s’ha dit partit plagut per als pupils de Jaime Mut, els quals van estar molt bé en totes les seves línies, en defensa posant el forrellat en el marcador amb el Kaiser Veïna manant en la seva parcel·la defensiva, amb un centre del camp que es va fer fort a través de la pilota i davant el Killer Nico, el qual a més de marcar, marco diferències amb i sense la pilota i va fer jugar als seus companys, en definitiva partit on el CD Manacor va ser molt superior al seu rival, un Murense el de Linares que simplement avui no va tenir el seu dia, perquè enfronti estava un dels gallitos d’aquesta tercera Balear.

Deja una respuesta