Detingut un temerari conductor a Manacor després de pujar un vídeo a TikTok
La Policia Local de Manacor ha detingut a un conductor que va circular a més de 120 quilòmetres per hora per una via de l’interior de la localitat mallorquina on la velocitat màxima permesa són 40 km/h. La recerca va començar arran de la publicació en la xarxa social TikTok d’un vídeo en el qual es veia a un conductor que anava a més de 120 km/h per una de les vies més concorregudes de Manacor, el passeig Ferrocarril, la velocitat màxima del qual de circulació és de 40 quilòmetres per hora, ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Encara que en l’enregistrament només es veia l’interior del vehicle implicat i el trajecte realitzat per l’interior de la ciutat, els agents de la Policia Local de Manacor han pogut identificar al conductor i a un acompanyant per una espontània i discreta conversa entre tots dos, en la qual comentaven l’alta velocitat a la qual circulava el cotxe, quan el comptaquilòmetres sobrepassava els 120 quilòmetres per hora en un punt determinat. Per a comprovar que la velocitat presa en el vídeo era real, els investigadors de la Policia Local han utilitzat un programa informàtic que permet establir la velocitat que aconsegueix un vehicle examinant i analitzant el trajecte realitzat. En l’enregistrament publicat en la xarxa social, els implicats en els fets animaven a altres conductors a establir competició, amb la frase «L’R de Manacor city, quan vulgueu». El vehicle no era propietat del conductor.

Una vegada identificat, va ser traslladat a les dependències de la Policia Local de Manacor per a ser investigat i lloc a la disposició del Jutjat d’Instrucció i la Fiscalia de Manacor, que han iniciat un procés penal per diversos delictes contra la seguretat viària. El consistori ha afegit que els delictes que s’imputen al conductor comporten penes de presó i la retirada del permís de conduir

Deja una respuesta