La tercera edició dels Concerts d’Hivern 2022 arriba amb sis concerts, quatre a Manacor i dos a Porto Cristo. El concert més destacat dels Concerts d’Hiverns 2022 serà el de Les Quatre Estacions de Vivaldi, sota la direcció d’Olivier Charlier amb l’Orquestra de Cambra de Mallorca. Charlier és un violinista de fama mundial i professor del Conservatori Superior de París.

En el concert inaugural, els pianistes Magí Garcias i Diego Hervalejo presentaran el seu projecte ‘Refractio’, en el qual mantenen un diàleg entre la música clàssica i la improvisació jazzística a partir d’obres de Frederic Montpou.

Hi haurà també un quartet de cordes encapçalat per Nina Heidenreich, qui ha estat violí principal de la secció de violins segons de l’Orquestra Simfònica de Madrid, de la Filharmònica de Qatar i concertino de l’Orquestra Metropolitana de Lisboa.

El pianista Andreu Riera, manacorí de reconegut prestigi, i el tenor Antoni Lliteres, oferiran un repertori d’òpera i sarsuela.

Els dos concerts de Porto Cristo que s’han programat són amb dos quartets. El primer, amb una formació poc comuna de quatre saxos, Duna Quartet, que oferirà peces de Piazzolla, Gerswin, Iturralde i Albéniz. El cicle finalitzarà amb l’actuació d’un jove conjunt de cordes, DaBraccio Quartet, que interpretarà un repertori molt original que inclou obres primerenques de grans autors com Dvořák, Britten i Villa-Lobos.

Deja una respuesta