Amb uns dolors tremends, en el cinquè set i davant un rival crescut,en Rafa dona la gran sorpresa i guanya el partit.
El tennista espanyol es va emportar d’aquesta manera el primer joc de l’últim set. Nadal havia necessitat una consulta mèdica i estava sofrint forts dolors en l’estómac.
Shapovalov acusa a Nadal i al jutge de cadira: «Sou uns corruptes»
Denis Shapovalov es va enfadar molt amb el jutge en considerar que estava beneficiant a Nadal en els temps entre serveis.

Denis Shapovalov va estar molt prop de donar la sorpresa davant Rafa Nadal en els quarts de final del Open d’Austràlia. No obstant això el canadenc també va protagonitzar diverses escenes polèmiques durant la trobada. Uns episodis que ja han marcat la carrera de Shapovalov de manera negativa, com aquell pelotazo involuntari a un jutge de cadira en un partit de Copa Davis.

Shapovalov va carregar durament contra el jutge de cadira Carlos Bernardes i contra el mateix Rafa Nadal a causa del temps que es va prendre el balear a l’hora de treure i que li va valer un warning al balear per part de Bernardes. «Sou uns corruptes», va arribar a etzibar Shapovalov en ple partit.

La polèmica amb Shapovalov no va quedar aquí, ja que, després de perdre el punt decisiu va estampar la seva raqueta contra el sòl amb la frustració acumulada que van haver de retirar els aplegapilotes mentre Shapovalov abandonava la pista. Un lleig gest que enfosqueix el gran partit del canadenc, al qual de nou li van tornar a perdre les seves males formes malgrat el seu bon tenis.

Deja una respuesta