Nadal continua cremant etapes en el seu retorn a la ‘normalitat’ després del difícil any 2021, en el qual no va aconseguir cap títol de Gran eslam, va deixar de competir a l’agost i va estar sotmès a un tractament de la seva lesió, l’escafoide del peu esquerr, per a poder continuar competint.

Els grans punts del tie-*break de bogeria entre Nadal i Mannarino copen el Top-5 del setè dia

El sisè classificat mundial va avançar a Melbourne Park a l’antepenúltima ronda després de desfer-se del francès Adrian Mannarino i amb aquesta victòria va igualar amb l’australià John Newcombe amb 14 aparicions en els quarts de final del Open d’Austràlia, una menys que Roger Fedederer, que lidera aquesta classificació.

El manacorí suma en total 45 aparicions en els quarts de final de les 63 participacions en Gran eslam des que es va convertir en professional en 2001 i de llarg el Open d’Austràlia el quarts de final han estat sempre el pitjor lloc que se li dona en  aquesta ronda.
I és que de les 13 vegades que Nadal es va ficar en quarts a Austràlia, en set va quedar eliminat, les dues última consecutives: 2021 davant Stefanos Tsitsipas, després de malgastar un avantatge de dos sets (6-3. 6-2. 6-7(4), 4-6 i 5-7), i 2020 enfront de Dominic Thiem (6-7(3), 6-7(4), 6-4, 6-7(6)).

Desitjam molta sort al nostre paisà i que pugui aconseguir aquest valuós títol.

Deja una respuesta