El ConectaBalear no aconsegueix trencar la seva mala ratxa amb un Melilla 1-3 que ha tirat de servei. L’equip manacorí ha iniciat el joc molt encertat en bloqueig emportant-se el primer set aconseguint una distància màxima de 9 punts. Els homes de Molada s’han descol·locat en la segona pispa amb errors en defensa que s’han mantingut durant la resta de la trobada sense aconseguir trencar l’efectiu bloqueig dels visitants. Destacar les actuacions de Vanole amb 14 punts, Barsemian (11) i Méndez (10).

Primer set que s’inicia a favor dels locals 4-3. El bon bloqueig del Manacor els manté per davant 9-5 i el tècnic visitant sol·licita temps mort. El bon tàndem Filter i Barsemian 12-5 adjudiquen la màxima diferència fins al moment de 7 punts, que es manté 14-7 i el tècnic de Melilla sol·licita el segon temps mort. Errors al Melilla i un Méndez endollat 18-9 augmenten a 9 punts la distància. Una defensa descol·locada dels locals 19-13 obliga a Molada a sol·licitar el primer temps mort. El Melilla retalla distàncies 21-17. Es tanca la primera pispa 25-20 amb uns encertats Vanole i Filter.

Segon set amb un Melilla més centrat 2-4. Errors en defensa dels locals 5-10 amplia a cinc la diferència i Molada sol·licita temps mort. El Manacor redueix distàncies tirant de bloqueig 12-14 i el tècnic visitant sol·licita temps mort. La bona recepció del Melilla els manté per davant 17-19 i el tècnic local sol·licita temps mort 20-23 davant un Manacor desordenat que perd el joc 21-25.

Tercer set igualat 4-4. El Melilla s’enlaira 6-9 amb errors en recepció dels locals que obliga a Molada a sol·licitar temps mort. Continuen els errors en defensa de l’equip manacorí 9-14 i davant una distància de cinc punt el tècnic local gasta el segon temps mort. La distància s’eleva a set 12-19 però fallades en el bloqueig del Melilla 14-19 fan que el seu tècnic sol·liciti temps mort. El Manacor tira de bloqueig 19-22 i retalla distàncies però no aconsegueix remuntar el set 21-25.

Quart set que s’inicia 3-6 amb un bon bloqueig dels visitants. El Manacor retalla distàncies 8-10 amb una encertada defensa. Els visitants s’enlairen 12-16 i Molada sol·licita temps mort. Una diferència que es manté 15-19. Errors en l’equip manacorí 16-22 donen la victòria al Melilla 20-25 amb una distància de cinc punts.

Dissabte que ve 29 de gener el ConectaBalear CV Manacor visitarà al Rotogal Boiro VB. El partit tindrà lloc a les 19.00 hores en el pavelló de A. Cachada.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – MELILLA SPORT CAPITAL: 1-3

PARCIALS: 1-0 (25-20), 1-1 (21-25), 1-2 (21-25), 1-3 (20-25)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Méndez V. Filter C., Barsemian R., Dona Cruz V., Ramírez S., Piris T (L). També van jugar: Català A., Gallec M., Chourio A.

MELILLA SPORT CAPITAL: Giustiniano M (L), López R., Luengas I., Pascal J., Martina F. També jugar-vos: Monfort J., Aissati T., García H., Scarpin M., Riganti J.

COL·LEGIATS: J. Cerrato Fernando i Ángel Romero Martínez.

Deja una respuesta