Alineacions:

Platges de Calviá: Bartolomé Barceló, Precious Osayande, Blai Pons, Juan M Pajuelo, Sergio Sevilla, Marc Orell, José M Fernández, Daniel Lozano, Javier Ramos, Miguel Bauza i Sergio Sarmiento.

Substitucions: Gregorio López per Juan M Pajuelo (min.45), Pau Mateu per Daniel Lozano (min.51), Ramon Bigas per Sergio Sevilla (min.62), Hugo Martin per José M Fernández (min.62) i Marc Nuyts per Sergio Sarmiento (min.77)

Manacor: Aaron A Gómez, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Roig, Nicolás Rubio, Bartolomé Sancho, Daniel Codina, Onofre Riera, Jaime Manresa i Rodrigo Pascual.

Substitucions: Gabriel Gili per Jaime Manresa (min.71), Miquel Ginard per Rodrigo Pascual (min.71), Boubacar Sidik per Onofre Riera (min.71), Rafel Magro per Nicolás Rubio (min.88) i Bartolomé Galmes per Joan Roig (min.90)

Gols: 0-1 Joan Roig (min 8) i 1-1 Hugo Martin (min 67)

Àrbitre: Rafael Moll Alabarces. assistit per Ángel López De l’Amo Franc i Alejandro Cortiñas Colom.

Targetes: José M Fernández (groga, min 39) i Juan M Pajuelo (groga, min 45) per al Platges de Calvia. Daniel Codina (groga, min 68) per al Manacor.

Partit de la jornada de la tercera RFEF en Magalluf entre el quart classificat, el Platges de Calvià, i el tercer, Manacor, amb tots dos equips empatats a punts. La trobada no ha defraudat i l’empat final (1-1) el podem considerar just. Malgrat això, no és menys cert que els locals van tenir més oportunitats però un molt encertat Aarón Gómez, especialment en la primera part, va salvar als de Llevant amb diverses intervencions de mèrit. El Manacor va entrar molt bé en el partit i es va avançar gràcies a una precisa rematada del seu gran golejador Joan Roig en el minut 8. El Platges va reaccionar i va aconseguir l’empat en un moviment i rematada de “nou” d’Hugo Trinidad en el minut 67.

Els de Jaume Mut van entrar bé, molt bé diria jo, en el partit. El Manacor va sortir valent, amb la línia de pressió molt a dalt i sempre prop de l’àrea de Tolo Barceló. En els primers minuts, els de Carlos Martínez a penes eren capaços de passar el centre del camp. El domini visitant es va traduir en diverses faltes i serveis de cantonada que mostraven a les clares quines eren les seves intencions. Un rebuig de Tolo Barceló que es queda una cosa curta, permet rematar a Jaime Manresa al bot, el tret, fort, dur és buidat a servei de cantonada gràcies a una gran mà de Barceló. Es bota el córner i el pichichi Joan Roig remata en una posició complicada, el tret es cola pegat al pal malgrat la bona estirada de Tolo Barceló, 0-1 en el minut 8, més ben impossible per als de Jaume Mut. Després del gol van semblar despertar els locals que havien sortit una mica endormiscats. Sergio Sarmiento reclam la pena màxima després d’un enderrocament, el mitja punta es plantava només enfront de Aarón Gómez gràcies a un gran passi filtrat de Marc Orell. No va recular el Manacor, ni molt menys, un bon centre des de banda dreta és, de nou, rematat per Roig, la pilota surt lleugerament desviat.  Just després la rèplica local, incursió en atac de Blai Pons que es planta enfront de Gómez que buida el primer tret, el rebutgi torna a Blai i el seu segon tret és buidat a servei de cantonada, de nou, pel porter visitant. Es bota el servei de cantonada, rebutgi de la defensa visitant i gran rematada de Precious Osayande des del semicercle de l’àrea que rebutja Gómez. Era obvi que els de Carlos Martínez havien pujat el pistó i començaven a dominar clarament el partit. Els Sarment, Orell, Josemi Fernández i Miguel Bauzá combinaven molt i molt bé i anaven tancant al Manacor.

Marc Orell, en una transició ràpida, es planta enfront de Gómez que es llueix i buida a servei de cantonada. Igual que en l’anterior servei de cantonada l’intenta Precious des de fora de l’àrea però en aquesta ocasió l’esfèric surtí lleugerament desviat. Una combinació, una més, entre Sarment i Josemi, va permetre a Sergio Sevilla, avui en el centre del camp, disparar des de dins de l’àrea, el tret una mica fluix és atallat per Gómez que ja s’erigia en el millor dels seus en aquesta primera part. Insistien els locals, entrada de Juan Pajuelo per banda dreta, passi a Orell, aquest a Bauzá que dispara forta però lleugerament desviat, corria ja el minut 30. El final de la primera part es va tornar una mica basta, moltes interrupcions i poc futbol el que clarament afavoria al Manacor. Ho va intentar de nou Bauzá de cop franc directe però el seu tret es va anar una cosa desviada. L’última de la primera part va ser per als locals, gran revers de Josemi Fernández en el semicercle de l’àrea, tret amb la seva esquerrana màgica, buida Gómez i la pilota impacta en el pal. Final de la primera part amb un 0-1 a favor del Manacor gràcies als seus magnífics primers 10 minuts. El Platges ho va intentar però es va trobar amb un gran Aaron Gómez que es va erigir en el millor dels seus.

Entretinguda trobada entre dos clars candidats al play-off per a l’ascens que es va saldar amb un empat (1-1) que podem considerar just. La victòria dels de Carlos Martínez de la primera volta en Na Capallera fa que el Platges avanci al Manacor en la taula classificatòria on tots dos conjunts estan empatats a 43 punts.

Deja una respuesta