Un partit que s’augurava molt emocionant, ja que són dos equips molt igualats i s’esperava poder veure bon futbol. En un dissabte capvespre on la majoria de gent està confinada i la que no hi està, va en molta precaució. Corren temps dificils.

Com deia el partit Inter & Cardassar va començar tal com esperàvem, amb un joc fluït per les dues bandes i on les ocasions, si n’hi havia, es podien contar, ja que ni un ni l’altre es deixava acostar molt a porta. Es feien bones jugades i es podia intuir algun gol que l’altre. I ja quasi quan faltaven 2 minuts pel descans hi va haver un poc de desconcert i el Cardassar va aprofitar per endinsar un valuós gol. Que no va ser tot, en 2 minuts es va fer el gol i en un encontre d’en Jaume Martí i en Pau, cosa que havia estat durant tot el partit, però que aquesta vegada el col·legiat va treure targeta vermella pel davanter de l’Inter Manacor, en Jaume Martí i, per tant, expulsió.
Va començar la segona part amb molt mal sabor de boca, els jugadors de l’Inter acusaven la baixada psicològica que els havia suposat els fets dels darrers minuts de la primera part. I així ho demostraven quan quasi el minut 3 es tornava a posar per davant del marcador el Carde amb un 0-2.
Però no és sempre el millor el que guanya, perquè hem de dir que els pròxims 40 minuts l’Inter va batallar com si fossin 11 jugadors i no es va deixar avassallar pus. A pesar de la derrota l’Inter va sabre jugar i donar un bon partit als aficionats que no varen quedar gens decebuts.

Alineacions:

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Carlos González, Miguel A Álvarez, Jaume Martí, Sebastián Vadell, Bartolomé Rotger y Miquel Cladera.

Sustitucions: Pere J Martorell per Pere Gomáriz (min.59), Jaume Barceló per Sebastián Vadell (min.59), Marc Sánchez por Carlos González (min.75) i Pablo Vadell per Jordi Ramis (min.84)

Cardassar: Ángel Pedro, Gabriel A Roig, Sergi Febrer, Pau Soler, Josep Bauza, Jaume Alzamora, Anthony Vega, Miquel A Miquel, Mohamed Aouaj, Julià Maimo y Alejandro García.

Sustitucions:  Julia Llull per Anthony Vega (min.64), Miguel Alessandro Álvarez Zambrano per Jaume Alzamora (min.76), José L Jaume por Julià Maimo (min.89), Miquel Ángel por Mohamed Aouaj (min.89) i Sergi Latorre por Gabriel A Roig (min.89)

Goles: 0-1 Julia Maimo (min 43) i 0-2 Gabriel A Roig (min 46)

Árbitre: Francisco Maza Correa. assistit por Ismael García Navarro y Pep Toni Gari Coll.

Tarjetas: Jaume Martí (roja, min 44) y Pere J Martorell (amarilla, min 79) para el Inter Manacor. Anthony Vega (amarilla, min 32), Julia Maimo (amarilla, min 53) y Pau Soler (amarilla, min 58) para el Cardassar
Alineacions:

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Carlos González, Miguel A Álvarez, Jaume Martí, Sebastián Vadell, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Pere J Martorell per Pere Gomáriz (min.59), Jaume Barceló per Sebastián Vadell (min.59), Marc Sánchez per Carlos González (min.75) i Pablo Vadell per Jordi Ramis (min.84)

Cardassar: Ángel Pedro, Gabriel A Roig, Sergi Febrer, Pau Soler, Josep Bauza, Jaume Alzamora, Anthony Vega, Miquel A Miquel, Mohamed Aouaj, Julià Maimo i Alejandro García.

Substitucions: Julia Llull per Anthony Vega (min.64), Miguel Alessandro Álvarez Zambrano per Jaume Alzamora (min.76), José L Jaume per Julia Maimo (min.89), Miquel Ángel per Mohamed Aouaj (min.89) i Sergi Latorre per Gabriel A Roig (min.89)

Gols: 0-1 Julia Maimo (min 43) i 0-2 Gabriel A Roig (min 46)

Àrbitre: Francisco Maza Correa. assistit per Ismael García Navarro i Pep Toni Gari Coll.

Targetes: Jaume Martí (vermella, min 44) i Pere J Martorell (groga, min 79) per a l’Inter Manacor. Anthony Vega (groga, min 32), Julià Maimo (groga, min 53) i Pau Soler (groga, min 58) per al Cardassar.

Deja una respuesta