El ConectaBalear CV Manacor no aconsegueix imposar-se al València arribant al tie-*break. Els homes de Molada varen iniciar el joc mostrant-se forts en bloqueig i defensa davant un València descol·locat, però que va sabre reposar-se fent-se amb el segon i tercer set. Els de Muraco tiraren de bloqueig aprofitant els errors en servei dels manacorins. Amb una distància màxima de 8 punts, el Leleman s’ha adjudicat la victòria 3-2.

Destacar les actuacions de Vanole amb 19 punts, Filter (13) i Méndez (11).

Primer set que s’inicià 3-5 i s’igualà 9-9. L’encertat atac del ConectaBalear els proporcionà un lleuger avantatge 12-14. Els errors en servei dels locals 16-19 ampliaren la distància a tres punts, la qual cosa obligà el tècnic valencià a sol·licitar temps mort. La fluixa defensa del València va aumentar la diferència a 4 punts 18-22 i el tècnic local demanà el segon temps mort. El Manacor va efectuar un bon bloqueig 20-25 sentenciant la primera part amb la màxima distància fins al moment.

Segon set igualat 3-3 amb un Leleman més enèrgic que es va posar 54 per davant amb un parcial de 4 punts 7-4. La bona defensa dels locals els mantngué per davant 11-9. L’encertat atac dels valencians 15-13 va obligar el tècnic visitant a sol·licitar temps mort davant un Manacor descol·locat en servei 19-16. Els de Molada no aconseguien trencar el joc dels locals 23-20 i el tècnic manacorí sol·licità el segon temps mort. Els visitants retallen distàncies 24-22 i Muraco sol·licità temps mort. Davant la mínima diferència 24-23, el tècnic local gasta el segon temps mort que resulta ser efectiu 25-23. Els valencians s’emportaven  la segona màniga.

Tercer set a favor dels locals 4-2 amb un efectiu bloqueig. Les dificultats en recepció dels visitants amplià a quatre punts l’avantatge 9-5 que es mantengué 14-10 amb un Manacor descol·locat en joc. Els errors no forçats dels visitants 17-11 proporcionaren la màxima diferència (6 punts) del partit, per la qual cosa Molada sol·licità temps mort. S’ampliava a vuit 21-13 amb un València encertat en atac. Els visitants retallen distàncies amb un parcial de 3 punts 21-16 que obligà a Muraco a sol·licitar temps mort. Els locals reforcen el seu bloqueig 23-19 i s’emportaven la tercera pispa amb un servei més precís 25- 20.

Quart set amb lleuger avantatge del Manacor 2-4. Els locals tiraren de bloqueig i s’avançaven  9-7. La bona defensa del València amplià la diferència a 4 punts 12-8. Una sèrie d’errors dels visitants 15-11 dificultaren reduir distàncies 18-14. El Manacor no aconseguia trencar el bloqueig dels locals 22-18 i el tècnic Molada sol·licità temps mort, que resulta ser efectiu. Els visitants retallen distàncies 24-22 i el tècnic local sol·licità temps mort. El Manacor s’acosta 24-23 obligant a Muraco a sol·licitar el segon temps mort. EL bon tàndem Filter i Vanole aconseguia remuntar el joc i emportar-se el set 26-28.

Cinquè set que s’inicià amb una bona actuació del conjunt local 6-2. El tècnic manacorí sol·licità temps mort. Errors dels visitants provoquen el 9-3 i Molada sol·licità el segon temps mort. Els de Manacor no aconseguien retallar distàncies 11-4. El València  va tirar de servei directe i s’emportà la victòria 15-5.

Els recordem que la setmana vinent el ConectaBalear disputarà dos partits. El primer tindrà lloc el dimecres 19 de gener a les 19.30 hores contra Riu Duero Soria en el Pavelló Els Ocellets. El segon, el dissabte 22 de gener on rebrà en la seva seu al Melilla Sport Capital VB a les 18.00 hores en el Poliesportiu Miquel Àngel Nadal.

FITXA TÈCNICA:

LELEMAN VB VALÈNCIA – CONECTABALEAR CV MANACOR: 3-2

PARCIALS: 0-1 (20-25), 1-1 (25-23), 2-1 (25-20), 2-2 (26-28), 3-2 (15-5).

ALINEACIONS:

LELEMAN VB VALÈNCIA: Funes F., Nogueira V., Monfort V., Pascual J., Dangel A., Mengod F., Mengod J (L). També van jugar: Horta J., De Juan D., Potemsky I., Esquerre J.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Dona Cruz, V., Filter C., Vanole T., Piris T (L)., Ramírez S., Barsemian R., Méndez V. També van jugar: Català A (L)., Gallec M., Llopart A., Chourio A.

COL·LEGIATS: J. Fernando Cerrato i José Manuel de Moya Romero.

Deja una respuesta