El proper divendres dia 21 a les 21.15 el pavelló de La Salle de Manacor viurà un autèntic partidàs entre les nostres séniors BENZINERES FEBRER MARTÍ i l’Alcúdia. Serà la reedició de la final insular jugada al final de la temporada passada a Alcúdia. Primer partit de la segona fase a on les nostres séniors competiran amb els millors equips de categoria insular.

Per la seva banda, els nostres séniors CÀRNIQUES SUNYER jugaran el diumenge 23 a les 19:30 a La Salle contra el CB Consell en un partit a on els nostres jugadors tendran una nova oportunitat per seguir amb la bona línia de joc i de resultats amb la que varen acabar el 2021 i que els va portar a la tercera posició d’una lliga balear d’un altíssim nivell.

COMENCEN LES LLIGUES ESPECIALS AMB CINC EQUIPS DELS BÀSQUET MANACOR

Les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL debutaran dissabte a la lliga especial contra el Montuïri a les 12:30 del migdia a La Salle. Serà un partit d’alçada a on les nostres nines intentaran jugar i competir al màxim nivell.

Igualment, els nins de l’infantil OFI-ILLA també iniciaran la seva participació a la lliga especial contra el San Josep, un gran rival per iniciar el que serà una lliga de molt alt nivell i molt competida.

D’altra banda, les cadets CRONOMOTOR iniciaran la seva participació a la lliga especial dia 23 a les 17:30 a La Salle contra el Sa Pobla. Un partit que de segur serà molt vistós i a on les nostres jugadores hauran de fer front a un gran rival.

Els nins del cadet CREUERS ILLA BALEAR debutaran a la lliga especial a casa de l’Hispania en un partit a on els nostres jugadors hauran de fer front a un rival molt físic i rocós.

En categoria júnior INTERILLES les jugadores del nostre júnior RT. EL PINO iniciaran la màxima competició davant La Salle de Palma en un partit que podrem gaudir al pavelló de La Salle de Manacor dissabte dia 22 a les 18:00. De segur que serà un partit de màxim nivell competitiu per part dels dos equips.

En categoria preferent, els nostres júniors LABORATORI22 jugaran a casa del Bàsquet Capdepera en un partit que ha de servir per tornar al bon nivell competitiu mostrat per l’equip abans de les vacances de Nadal. Per la seva banda, les nines de la infantil SONSÒNIA CENTRE AUDITIU jugaran a casa de l’Alcúdia, el líder imbatut de la classificació.

Deja una respuesta