Alineaciones:

Artà: Marc Salas, José M Herrada, Rafael Terrassa, Daniel De FrutosJulián M Mielcarek, Josep CerdaJuan M Crespo, Josep María, Manuel Morales, Francisco Sanso y Jaime Faba.

Sustituciones: Xavier Morales por Josep María (min.46), Xavier Darder por Jaime Faba (min.58), Miguel A Ruedas por Jose M Herrada (min.65), Antonio Nadal por Julián M Mielcarek (min.79) y Julián M (7′) por (min.)

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Pere J Martorell, Jaume Barceló, Jaume Martí, Sebastián VadellAndrés SalinasBartolome Rotger y Miquel Cladera.

SustitucionesMiguel A Álvarez por Jaume Barceló (min.44), Jordi Ramis por Pere J Martorell (min.46), Carlos González por Andrés Salinas (min.61), Pere Santandreu por Marc Sánchez (min.74) y Joan Pascual por Sebastián Vadell (min.86)

 

Una vegada mes, l’Inter Manacor no va veure culminats els seus desitjos de sumar tres valuosos punts aquesta setmana.

L’equip de Manacor s’enfrontava amb el C.D. Artà, que va saber defensar molt bé la seva porteria.

Va ser un partit on es pot dir que els millors varen ser els dos porters tant en Marc Salas del Artà com en Tià Ginard del Inter , els dos varen estar molt acertats a l’hora d’aturar els balons. En Marc va impedir un gol de Penal que hagués pogut donar la victòria a l’Inter.

Els dos equips varen arribar en contades ocasions a la meta es pot dir que varen tenir igualtat d’oportunitats, però que ni un ni l’altre ho varen poder consumar.

En resumits comptes, un partit igualat amb respecte mutu, on esperem que tots els jugadors lesionats i confinats estiguin el mes prest possible dins el camp.

Amb aquest partit l’Inter es posa a la sexta posició, necessita unes quantes jornades de guanyar si no vol veure com es baixa escalons a la classificació.

La  pròxima setmana  dissabte dia 22 a les 17,15 h torna a tenir un partit difícil, un derbi contra el Cardassar.

Deja una respuesta