Alineacions:

Manacor: Aaron A Gómez, Xavier Bauza, Fernando Albert, Joan Mari, Sebastia Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Bartolomé Sancho, Daniel Codina, Onofre Riera i Miquel Ginard.

Substitucions: Jaime Manresa per Nicolás Rubio (min.69), Rodrigo Pascual per Miquel Ginard (min.69), Rafel Magro per Joan Roig (min.85), Boubacar Sidik per Onofre Riera (min.85) i Antoni Xavier per Sebastia Sastre (min.88)

Sant Rafael de l’I.e.: Jorge Chanza, Javier Martínez, Adrián Rosa, Manuel Martos, Mike Alexander, Javier Verdú, Alejandro Claverías, Álvaro Fernández, Cessar Valero, Sergio Fernández i Luken Kesner.

Substitucions: Ángel De la Font Moya per Luken Kesner (min.54), Julià Aguilar per Mike Alexander (min.84) i Josep Ribas per Cessar Valero (min.86)

Gols: 1-0 Onofre Riera (min 25) i 2-0 Fernando Albert (min 58)

Àrbitre: José Estévez Fernández. assistit per Joan Moragues Amengual i Francisco Ortiz Escarrer.

Targetes: Sergio Fernández (groga, min 23) i Javier Martínez (groga, min 90) per al Sant Rafael de l’I.e..

El CD Manacor va aconseguir la victòria davant un bon equip el Sant Rafael i va sumar els tres punts en joc dins Na Capellera.

Partit on va guanyar el millor i el millor va ser el CD Manacor, dominador clar durant els 90 minuts de joc, amb un primer gol que no es va fer esperara la mitja hora de joc Nofret va pujar el primer al marcador 1-0, en una jugada on la pilota semblava perdre’s per línia de fons i Nofret venint des de darrere ficava el cap per a allotjar la pilota dins de la meta defensada pel porter visitant Jorge 1-0, malgrat les nombroses ocasions de gol per part del CD Manacor, el marcador ja no es mouria mes pel que es va arribar al descans amb avantatge per la mínima per als pupils del Míster Jaime Mut.

La segona part el Manacor va cercar el segon per a sentenciar, mentre el Sant Rafael es defensava amb ordre, però en atac a penes aconseguien arribar a inquietar la meta defensada per Aarón, quan en el minut 58 Camús de precís cop de cap tornava a batre a Jorge 2-0, que ara si semblava tancar el partit com així va ser.
En definitiva victòria més que justa per al CD Manacor, davant un bon rival el Sant Rafael però que avui es va veure superat pel quadre Local, on el millor a més de la victòria i sumar els tres punts en joc, va ser el retorn del Míster del CD Manacor Jaime Mut ja recuperat del maleït virus Covid 19, que de nou es va poder asseure en la seva banqueta i com no del correcamins del CD Manacor Nofret que aquesta vegada a més de ser l’amo i senyor de la seva banda, el va rubicar amb un gol que va servir per a obrir la llauna i aplanar el camí de la victòria del seu equip el CD Manacor.

Deja una respuesta