Aquest dimecres dia 12 de gener es va jugar un dels partits que tenien ajornat l’Inter Manacor. L’Inter & Sant Jordi ja és un dels clàssics. El Sant Jordi ha anat sempre paral·lel al conjunt de Manacor.Des fa 10 anys no ha hagut cap any que no s’haguin disputat aquestes batalles.
L’Inter ja sabia  amb antelació que era un partit difícil, amb un gran rival, i sobre tot dins el seu camp.
Però a pesar de tot els visitants durant tota la primera part varen atacar i en possessió del baló quasi tot el temps. Però no es va poder efectuar l’esperat gol.
Cosa que sí que va  arribar  a la segona part del conjunt local on en una entrada a l’àrea el  col·legiat va pitar penalti. Que el gran porter Tià Ginard, va parar en una gran jugada, però que  va tornar a posar la pilota als peus del jugador del Sant Jordi que ara sí que va poder sumar el primer gol.
El partit a partir d’aquí va decaure un poc de la part del l’Inter i el conjunt de Sant Jordi va aprofitar molt  aquesta baixada per endinsar el segon gol que ha sentenciat el partit.

Hem de destacar el debut del juvenil Pascu, que va entrar al minut 83.

Hem demanat al mister de l’inter Manacor,  Miquel Aguado,  que ens expliqui un poc la situació actual i ens faci un poc de resum del partit, i això és el que ens ha dit:
 A dia d’avui tenim 5 covits, varen venir dos jugadors que s’acabaven de fer els antígens altres jugadors que acabaven d’arribar de viatges i altres que sortien de lesions, en definitiva teníem 10 baixes. Per tant així com arribarem al partit contra el rival que era, podem dir que es va competir molt bé, la pena és no haver acabat la primera part en 0-1 cosa que hagués pogut succeir perfectament. 

Sa segona part no és que amollessin molt, és que teníem molt bon rival i sa primera part va ser molt bona.A partir des penal varem haver d’agafar més riscos i aquí es quan si no fas gol et penalitza més .
Per aquest cap de semana tenim un molt important partit contra l’Artà , veure si podem recuperar algunes de les baixes i podem tornar a fer un partit així com toca.
Però bé, hem de sabre qui som i s’estructura tan bàsica que tenim i sa gent que fa feina són dues o tres persones, és impossible dur un equip de preferent endavant si no tenim un suport més gran, no arribam, el nostre cos tècnic és molt precari. Però . Som el que som i ho surarem farem lo impossible per seguir i diumenge procurarem donar sa cara, com ahir que es va fer un esforç titànic.
Que va passar, idò, que aquest partit el varen suspendre per una baixa i ara noltres arribam en 10 menys i sa federació diu que s’ha de jugar.
Idò bé així és es futbol. I Pensau que l’Inter som tots.

Deja una respuesta