Aquesta segona setmana de gener s’han tornat a posar en marxa les classes de l’escoleta de bàsquet del nostre Club. Després de les merescudes vacances nadalenques els nins i les nines més peques del nostre Club podran tornar a gaudir del bàsquet, de l’amistat i de la diversió al pavelló de La Salle de Manacor.

L’escoleta del Bàsquet Manacor obre com cada temporada les seves portes a totes aquelles nines i a tots aquells nins que, a partir de 4 anyets, tinguin ganes de practicar un esport d’equip i tenir l’oportunitat de fer noves amistats en un ambient educatiu i enriquidor.

De la mà de na Magdalena Puigrós, mestra d’educació primària i entrenadora titulada de bàsquet i d’un excel.lent grup de monitors i monitores cada dimarts i dijous a partir de les 17:15 de l’horabaixa els infants s’inicien dins l’esport de la cistella integrant valors positius i millorant el seu desenvolupament cognitiu, psicomotriu i afectiu.

Si voleu conèixer la tasca de l’Escoleta del Bàsquet Manacor podeu telefonar al 637 20 31 52 ( Nena) , enviar un correu a basquetmanacor@gmail.com o vistar-nos els dimarts o dijous horabaixa al poliesportiu de La Salle de Manacor.

L’EQUIP SÈNIOR FEMENÍ BENZINERES FEBRER MARTÍ I L’EQUIP SÉNIOR MASCULÍ CÀRNIQUES SUNYER TORNARAN A LA COMPETICIÓ D’AQUÍ DUES SETMANES.

Les nostres jugadores de l’equip sénior femení varen aconseguir la classificació pel GRUP A de la lliga insular. D’aquesta manera jugaran amb els millors equips de la categoria per tal d’aconseguir una plaça d’ascens a la lliga Balear. Dia 22 de gener debutaran a casa contra el CB Nord en un partit que ben segur serà d’una gran intensitat. L’equip és tot un referent en el bàsquet femení de la nostra comarca i esperam que aquesta segona fase sigui molt positiva pel creixement esportiu de l’equip i del Club.

Per la seva banda, els séniors de lliga Balear Escribano reiniciaran la competició dia 23 de gener a casa davant el CB Consell en un partit que ha de servir per consolidar la tercera posició de la lliga i per seguir amb la gran dinàmica amb la que va finalitzar l’any 2021. L’equip està mostrant un gran creixement jornada a jornada gràcies a la gran tasca feta per l’equip i els cos tècnic.

Deja una respuesta