Alineacions:

Rotlet Molinar: Pau Pericas, Elhadji Gana, Tomas Gallardo, Cristian Sánchez, Juan J Silva, Ignacio Sánchez, Alejandro Vázquez, Zakary Gelabert, Alex Fernández, Joan C Gómez i Alfonso Emilio Collado.

Substitucions: Haitam Ait per Zakary Gelabert (min.36), Bartolomé Bauza per Alex Fernández (min.71) i Adrián Diaz per (min.88)

Manacor: Aaron A Gómez, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Mari, Sebastia Sastre, Joan Roig, Daniel Codina, Francisco Gari, Boubacar Sidik i Jaime Manresa.

Substitucions: Bartolome Sancho per Xavier Bauza (min.8), Rodrigo Pascual per Jaime Manresa (min.71), Onofre Riera per Boubacar Sidik (min.71) i Miquel Ginard per Joan Roig (min.87)

Àrbitre: Adán Rivas Piñeiro. assistit per Francisco Durbay González i Marc Monserrat Juan.

Targetes: Joan C Gómez (groga, min 17), Zakary Gelabert (groga, min 35), Ignacio Sánchez (groga, min 71), Tomas Gallardo (groga, min 74), Cristian Sánchez (groga, min 74) i Juan J Silva (groga, min 74) per al Rotlet Molinar. Daniel Codina (groga, min 88) per al Manacor.

El Rotlet Molinar va aconseguir  un valuós empat davant el Manacor de cara a la Salvació. L’equip manacorí no va arribar a porta durant els 90 minuts de joc i arriben al final amb un empat 0-0
Primera part amb domini dels visitants on els locals gairebé no van arribar a l’àrea del rival amb perill i malgrat  el domini dels visitants no van arribar amb molt de perill a la porteria defensada per Pericas arribant al final d’aquest primer període amb un empat just.
La segona part va ser un calc de la primera i tan sols una oportunitat per part dels visitants un mà a mà amb el porter local que va estar encertat i que va saber desbaratar, els locals van estar ben assentats en el terreny de joc aconseguint un meritori i valuós empat davant el Manacor que els pot suposar molt per a la salvació.

Deja una respuesta