Miquel Oliver, Batle de Manacor, comenta que el més important per a tots és acabar amb aquest virus i poder recuperar la normalitat. A més, també apunta que Manacor tindrà el pressupost més alt de la història que suposarà poder dur endavant projectes endarrerits. El més important per Oliver és que el 2022 serà el canvi de consciència en quant al canvi climàtic.

 

Enguany ha de ser l’any d’acabar amb el maleït virus, de recuperar la normalitat i aconseguir que les persones poguem recuperar les relacions i el contacte humà (festes, trobades i abraçades pendents de fa dos anys) i que l’activitat econòmica no estigui pendent de tancaments i mesures.

L’Ajuntament de Manacor té un repte, executar el pressupost més gran que hi ha hagut mai a Manacor, per la incorporació dels romanents. Els habitants del municipi no hauríem d’haver patit mai unes regles fiscals que ens han empobrit durant anys i anys. Ara en dos exercicis pressupostaris hem d’intentar recuperar el terreny perdut.

El 2022 serà el del canvi de consciència en quant al canvi climàtic, si volem deixar res a les generacions futures hem de canviar els hàbits i això vol dir fer algun sacrifici amb el qual fèiem fins ara: hàbits de consum, mobilitat, comoditats…, la clau la tenim nosaltres, les persones.

Deja una respuesta