Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Mari, Sebastia Sastre, Joan Roig, Bartolome Sancho, Francisco Gari, Boubacar Sidik i Miquel Ginard.

Substitucions: Jaime Manresa per Boubacar Sidik (min.64), Onofre Riera per Miquel Ginard (min.64), Rafel Magro per Sebastia Sastre (min.76), Antoni Xavier per Joan Mari (min.85) i Llorenç Canaves per Joan Roig (min.85)

PE Sant Jordi: Adrián Rojo, Álvaro Expósito, Charlie Took, Alejandro Cobos, Juan Martin, Jerome Eros, Ignacio Rosillo, Conrado Francisco, Fernando Gutierrez, Alesander Garrido i Mountaga Ndao.

Substitucions: Daisuke Uemura per Charlie Took (min.5), Rafael De les Heras Barragán per Álvaro Expósito (min.64), Jorge Retamal per Juan Martin (min.85) i Charlie (2′) per (min.)

Gols: 1-0 Joan Roig (min 21), 2-0 Joan Roig (min 51) i 3-0 Joan Roig (min 69)

Àrbitre: Sergio Balle Reus. assistit per Juan Alberto Martínez Fernández i Gabriel Fiol Alzamora.

Targetes: Francisco Gari (groga, min 9), Sebastia Sastre (groga, min 32), Fernando Albert (groga, min 56), Jaime Manresa (groga, min 68) i Joan Mari (groga, min 79) per al Manacor. Charlie Took (groga, min 2), Rafael De les Heras Barragán (groga, min 40) i Álvaro Expósito (groga, min 47) per al PE Sant Jordi.

Incidències: En els prolegòmens de la trobada es va guardar un minut de silenci en memòria de Onofre Riera Frau alma mater d’aquest meravellós esport com és el futbol de ca nostra.

El CD Manacor s’imposa de manera clara al Sant Jordi i suma els tres punts en joc del Municipal de Na Capellera, amb un excel·lent arbitratge de Sergio Balle Reus ben assistit per Juan Alberto Martínez Fernández i Gabriel Fiol Alzamora.

El Manacor no podia fallar més perquè sumava un punt dels últims dotze en joc, comptant amb la baixa del seu entrenador Jaime Mut per Covid 19, però en la banqueta estava Jaime Mut júnior al qual li va sortir tot i va aprovar amb notable alt la seva estrena com a primer inquilí en la banqueta del CD Manacor, partidàs del CD Manacor davant un molt bon equip el Sant Jordi el qual encarrilava una ratxa de resultats positius en forma de victòries, amb una primera part molt igualada i que es va resoldre amb el gol de Joan Roig 1-0, el primer del seu compte particular, s’arribà al descans amb avantatge local.

La segona part el Manacor va demostrar la seva superioritat amb els gols de Joan Roig el 2-0 i el 3-0 tancant el partit i el marcador amb un Hattrick, en definitiva partidàs del CD Manacor on el millor va ser el resultat com no i el seu golejador Joan Roig, el qual es guanya la titularitat a base de gols, sent de llarg el millor del seu equip i del partit, on la defensa llamp una altra vegada a gran altura,  i com no fer esment al Míster Jaime Mut Júnior al qual no li va venir gran el partit i va semblar un veterà mes en aquestes líders.

Deja una respuesta