L’Hospital de Manacor acaba d’anunciar que hi ha un total 54 pacients ingressats amb COVID-19. D’aquests un total de 48 es troben a plantes d’hospitalització i 6 ocupen un llit a la Unitat de Cures Intensives (UCI).
Aquest gran augment de pacients no s’havia produït a l’Hospital des del mes d’agost passat quan es va arribar fins els 36. Per tal, aquesta és la xifra més alta de contagis enregistrada a l’hospital comarcal.

Destaca el fet que a UCI hi ha hagut 10 ingressos de pacients no vacunats des de que ha començat la sexta onada, el que suposa el 71% . Avui hi ha 6 pacients a UCI dels quals 5 no estan vacunats, el que suposa un 83%.
Mestre tant segueixen les restriccions de visites a l’hospital  i també es segueix amb la vacunació.
Avui s’obri la vacunació pels més petits a partir de 5 anys.

Deja una respuesta