Rafa Nadal, exercitant-se a casa durant el confinament en haver donat positiu en Covid

Rafa Nadal comença el treball físic durant el seu confinament després d’haver donat positiu en Covid una vegada disputat el torneig d’exhibició d’Abu Dhabi

«Tornada al treball físic a poc a poc...», escriu Rafa Nadal en el seu stories d’Instagram. D’imatge, el tenista, de 35 anys i núm. 6 mundial, estirat en el sòl de la seva casa en Porto Crist fent pesos.

Continua confinat després d’haver donat positiu en coronavirus, com va anunciar el manacorí el 20 de desembre, després d’haver participat en el torneig d’exhibició d’Abu Dhabi. Altres contagiats d’aquest esdeveniment són, a més dels entrenadors de l’espanyol Carlos Moyà i Marc López, Denis Shapovalov, Andrey Rublev, Ons Jabeur i Belinda Bencic. Ara com ara, no estan en aquesta llista els altres participants, Andy Murray, Daniel Evans i Taylor Fritz.

«Estic passant uns moments desagradables però confio a anar millorant a poc a poc. Ara estic confinat a casa i he informat del resultat a les persones que han estat en contacte amb mi«, va assenyalar llavors Rafa Nadal, reprenent la forma gradualment.

En la seva agenda estava participar en un torneig ATP 250 a Melbourne, més que improbable ara mateix, i el Open d’Austràlia, del 17 al 30 de gener.

Deja una respuesta