Prometia  molt bon partit el de dijous, entre dos equips amb pedigrí en aquesta 3a Divisió, els visitants segons en la classificació fins a dia d’avui i els locals sumant vàries victòries consecutives i escalant graons. La realitat no va ser el mateix que el pre-partit ja que els visitants van plantar batalla en el centre del camp, però no es van acostar a la meta defensada per Juanca, tan sols en una ocasió d’un tret fora de pals.

No podia començar millor el partit per als blaugrana perquè al cap de dos minuts en una bona pressió de l’equip, amb robatori de baló prop del area rival Capi es fa amb el esferic i el seu tret de volea surt alt per sobre del travesser. I en uns minuts, en el 6 concretament, una bona combinació entre Cape i Alorda aquest es desfà del seu parell i encara en diagonal la porteria disparant croat al pal llunyà i deixa en inútil l’estirada del meta visitant, 1-0. El partit amb aquest resultat transcorre en el centre del camp entre un Manacor que l’intentava però, una vegada i una altra, la defensa dels locals, molt ben plantada, sempre parava els peus en la línia de tres quarts de l’atac manacorí. Fins que en el minut 44 és expulsat el jugador visitant Dani per dues targetes grogues i allà van acabar moltes possibilitats de l’equip visitant de lluitar per al partit, encara que abans d’enfilar els vestuaris Capi arriba a la línia de fons i centra des del seu perfil esquerrà i Pablo remata de cap des de prop però molt centrat a les mans del porter. Descans 1-0.

Segona part refinada per als locals que es van dedicar a nedar i guardar la roba i aprofitar algun contraatac per a sentenciar el partit com així va ser.
Una jugada destacada de Miquel Jaume en el minut 55 que encara al rival en la mateixa línia de corner i en un pam de terreny aconsegueix escapolir-se del defensa per a fer la passada de la mort a Alorda que, tapat i mal perfilat, no aconsegueix encertar amb la porteria en el seu fort tret.
Ja en el minut 78 en una passada a l’esquena de la defensa visitant que caça Peñafort i en retallar al seu parell, dins del area, aquest buida amb la mà cometent penal. Penal que no aconsegueix transformar Alorda en disparar ras i encertar el porter visitant el costat del tret al costat del pal.

Minut 80 Alorda dispara des de la frontal, però el meta Ferrer es fa amb l’esfèric en dos temps. I en el minut 90 Miquel Jaume roba un baló en el seu camp, cavalca i es desfà de dos rivals i des del perfil diagonal esquerrà realitza la passada de la mort al punt de penal on Peñafort, totalment només, que acompanya la jugada marca davant la sortida desesperada del fiqui visitant per a tancar el marcador i el partit, 2-0.

Resum: Partit més còmode de l’esperat per als locals que amb el marcador a favor seu van saber jugar el partit que més els convenia i, al contrari, els visitants que a més van jugar la segona part amb un jugador menys no van encertar ni tan sols a inquietar a l’equip local

Alineacions:

UD POBLENSE: Juanca, Payeras, Esborres, Pablo (Vidal 66′), Capi (Victor Gonzalez 85′), Miquel Jaume, Javi Moreno (Victor 85′), Alorda, Tomeu (Florit 76′), Peñafort i Salva.

CD MANACOR: Ferrer, Xavi, Veïna, Camús, Mari, Rodri, Nico, Dani, Gari (Manresa 71′), Dabo (Roig 67′) i Ginard (Magre 67′).

Gols: 1-0 Alorda 6′, 2-0 Peñafort 90′

Àrbitre: Nil Cubas Torras assistit per Alejandro Cortiñas Colom i Cristóbal David Pons Sintes.

Targetes: Grogues: Javi Moreno pels locals, i Nico, Camús, Dani( 38′-44′), Ginard i Ferrer pels visitants. Vermella: Dani per dues amonestacions minut 44.

Incidències: Tard-nit sense pluja ni fred excepte la humitat relativa, amb regular entrada de públic en el Municipal de sa Pobla. Gespa en bones condicions.

Deja una respuesta